Re: Wiedźmin 3: Dziki Gon
Mam jeszcze nadzieję, że W3 będzie miał więcej elementów w, których będzie można się przestraszyć. Tego brakowało mi do tej pory, jakby nie było Wiedźmin jest łowcą potworów, on sam nie odczuwa leku ale ja bym się chciał od czasu do czasu przestraszyć :D
Pamiętam, że w jedynce czasem szło czuć się nieswojo, idąc przez pola nocą można było natchnąć się na zjadarkę lub północnicę. Lub wchodząc do jaskini gdy straciliśmy pochodnie, a nie mieliśmy eliksiru. Brakuje mi tego w Wiedźminie :D
No wygląda to bardzo ładnie! Aczkowliek mogliby zatrudnic jakis specjalistow od prezentacji, bo bolą uszy od "angielskiego" niektórych łepków :P
Cytat:
No wygląda to bardzo ładnie! Aczkowliek mogliby zatrudnic jakis specjalistow od prezentacji, bo bolą uszy od "angielskiego" niektórych łepków
To myślimy podobnie :D
http://www.gameinformer.com/b/featur...px?PageIndex=1
Technologia...ciekawy filmik ;)
Cytat:
Wiele osób pyta mnie, czy to rzeczywiście będzie ostatnia gra o wiedźminie. Tak, będzie. Dlaczego? Ponieważ wierzymy, że ta seria powinna skończyć się w naprawdę wielkim stylu.
źródło: http://www.witchersite.pl/wiedzmin-3-fakty.html
Coś czuję, że będę "3" przechodzić wiele razy, aby za szybko jej nie skończyć w obliczu faktu, że to ostatnia część. Od kilku lat czekam na nowe części, a gdy seria się skończy, nie będę już miała na co czekać. Rozumiem, że trzeba kończyć w dobrym stylu, ale świat będzie jakiś taki pusty bez nowych części 8-)
Cytat:
Gracz może porzucić główny wątek gry, aczkolwiek potem będzie musiał zmierzyć się z konsekwencjami.
To brzmi ciekawie.
Ciesze sie, ze sie wreszcie zgadzamy:P Co do filmiku... ten facet z farbowanymi blond włosami i mega odrostami mnie odrzuca:P
W sumie to te technologie mało mnie interesują. Nie będzie jakiegoś wielkiego skoku jakosciowego jak miedzy W1 i W2. Bardziej interesuje mnie jak dadza sobie rade z otwartym swiatem;)
Tak apropos technologii, wiadomo coś na temat skakania? Bedzie mozliwe? Czy tak jak w dwójce w wybranych miejscach?
nic nie słyszałem o skakaniu, ale biorąc pod uwagę fakt, że świat ma być otwarty na pewno będzie to możliwe, plus piruety podczas walki to jakby nie było skoki :D
co do filmiku, nie chcę oceniać ludzi po wyglądzie ale rzeczywiście pomyliłem pana z długimi włosami z panią :)
Volomir, czy jak idziesz do sklepu albo do lasu to skaczesz po drodze w losowych miejscach?
Voitek, ze tak sie zapytam WTF? To dosc oczywiste, ze chce miec mozliowosc przeskakiwania przeszkód, rozpadlin i skakania kiedy mi sie tylko zechce. To troche dziwne, jestem zabójcą potworów, walcze ze smokiem, zabijam najemników ale krzaczek czy korzeń staje się przeszkodą nie do pokonania. Poza tym w drodze do sklepu moge sobie skakac, kto mi zabroni?
Bo mnie z kolei niesamowicie irytuje bezsensowna "umiejętność" skakania w grach tego typu. Wygląda to po prostu kretyńsko w każdej grze. W Wiedźminie jest to bardzo dobrze zrobione. Są odpowiednie miejsca by się WSPIĄĆ czy przeskoczyć z odpowiednią animacją, nie skakać jak idiota.