No i gdzie tu są jakieś nicki? Gdzie jestem wymieniony? Proszę mi pokazać mój nick i wyrok MG. Powtarzam mój nick, bo Zachar mnie nie obchodzi.
Wersja do druku
No i gdzie tu są jakieś nicki? Gdzie jestem wymieniony? Proszę mi pokazać mój nick i wyrok MG. Powtarzam mój nick, bo Zachar mnie nie obchodzi.
i ja zapytam. Gdzie tam jestem "jeden z was"?
Jeden z Was jako obywateli tego forum...
Ktoś, wśród setek ludzi którzy przewineli się przez KO ( pomine poziom niektórych z tych osób ) złamał regulamin i ty w tym wypadku też to możesz, a my nie możemy cię skrytykować, bo to jeden z obywateli forum to zrobił. Dobrze, że nie zaokrągliłeś do obywateli Polski :lol: Tylko się pogrążasz takimi tłumaczeniami.
nie tlumacze ale doszukuje sie troche obiektywizmu...
znalezliscie sobie nowa osobe i teraz do kazdej pierdoly bedziecie dokladac 3 grosze...
Patrz, biedaczka, on taki uczicwy, w ogóle nigdy nie oszukał, w ogóle nie łamie regulaminu, a my się go czepiamy o nic :lol: Brnij dalej.
sam sobie dopowiadasz historie :P
Zacytuje i ci pogrubię.
Celowe złamanie regulaminu, trudne do wykrycia i bardzo perfidne, bo trudne do ukarania ( jak niby ocenić, co by tym zabójca mógł Zachar ci zrobic przez 10 tur? ), to jest wg. ciebie pierdoła, o która się niepotrzebnie czepiamy. Więc bajki to opowiadasz ty, ale niezbyt ciekawe.Cytat:
znalezliscie sobie nowa osobe i teraz do kazdej pierdoly bedziecie dokladac 3 grosze...
tak, bo:
a) mam swoiich zbojow
b) tak czy siak go zablokowalem
nie czepiasz sie innych o zwolywanie dzihadu, opoznianie tur o pare dni, ale czy postawie fort za duzo, czy opoznie ture o pare godzin to juz najezdzasz...
Mam prośbę do MG by sprawdził czy tylko moje oddziały mają w prowincji Trypolitania pomniejszone o sporo punkty ruchu oraz czy tylko Bizancjum nie może tam postawić fortu. Przez ten bug drogę jaką powinienem przebyć w 2 tury, będę szedł około 5. i jeżeli okażę się że oddziały Sycylijskie mają tam normalną pulę punktów ruchu to przez te bugi stracę armie. Dodam że mój generał nie ma żadnych negatywnych cech które by mu zmniejszały ruch. Jeżeli to jest zbugowany teren dla wszystkich to będę chociaż wiedział jak wykonać tam ruchy, Może okaże się, że ja posunę się na max zasięg ruchu na południe a wojsko Sycylijskie ze statku i tak mnie sięgnie :(