Re: 1648 - Spolszczenie - Rekrutacja do ekipy
Czekją na zmiane tury ;)
Na zasadzie "lepiej miec jak nie mieć" pewnie warto. Nie warto przez wzglad na stosunek nakładu pracy do skali zainteresowania tym modem tutaj, chyba że sie myle. Mozna zrobc w tym czasie coś pożyteczniejszego. Przenieść mechanike bitew z 1648 na OiM ;) Jeszcze lepiej z For King & Country
Cytat:
Przenieść mechanike bitew z 1648 na OiM Jeszcze lepiej z For King & Country
Dobrze zrozumiałem? W For King or Country jest lepsza mechanika bitew niż w 1648? W czym jeśli tak? Chyba że nie załapałem do końca wypowiedzi to proszę mnie poprawić ;)
Wydaje mi się że jednak warto spolszczyć tego moda, wszak to według mej opinii najlepszy mod o XVII wieku i wiele osób pragnących tej epoki sięga po niego. I jest to bardzo duży mod, a skoro takie jak Third Age czy Broken Crescent mają to czemu nie i ten? A dodatkowy plus że przynajmniej zajmę się czymś pożytecznym :mrgreen:
I sądze że inicjatywa Maxcezara5 jest godna pochwały, za dobre chęci umilenia niekumatym angielskiego rozgrywki.
A co do postępów u mnie to na razie wstrzymałem się, za tydzień jakiś będę kontynuował robotę bo i czasu więcej będzie.
W wyglądzie szyków chociażby, imitującym różne tam tzw tercje. No w tamtym modzie ogólnie też jest dobrze choćby z tej racji że roznice wartosci poszczególnych oddzialow "z tej samej paki" są minimalne i nikt nie musi narzekać że np "żelaznobocy" nie tak znowu żelaznobocy bo jest standaryzacja na rajtarie itd.
Jak jest zainteresowanie to zawsze warto, choćby dla kilku zapaleńcow. DLA MNIE tylko nie warto :lol:
Prace Trwają, jednak brak czasu powoduje iż u mnie nic się nie zmieniło od poczatku czerwca.
A ja lenia dostałem :lol: ale jutro postaram się coś natworzyć.Ale nieco jednostek mam potłumaczone,więc nie jest źle.Nazwy akurat to prawie wszystkie potłumaczone,z opisów to nie wiem...musiałbym policzyć,dla tych co są chętni :D
Komputer zepsuł mi się, więc cholera mogę stracić to co przetłumaczyłem, jeśli w ogóle uda się naprawić to raczej będzie po ptokach. Przepraszam Maxcezar, ale nie mam pojęcia kiedy będę miał dostęp do swego kompa więc raczej potłumaczyć rady nie dam. Pozdrawiam.
Rozumiem, sam ostatnio prawie nic nie zrobiłem.
Ktokolwiek to jeszcze tłumaczy?Bo szczerze...ja nic nie robiłem ostatnio :P nie bić
Mnie to w ogóle interesuje czy kto jest w stanie w to grać dłużej jak 4 godziny. Są w ogóle tacy? :lol: Mnie nerwy braly do tego moda bo w Empire co prawda czekałem na ture podobnie, ale cos mogłem jeszcze w niej zrobić. A tu ...długi, pare ruchów, cel wyprawy daleki (mimo zwiekszenia ruchu w plikach dwukrotnie) , perspektywa oddłużenia jeszcze dalsza... Nie pisze żeby sie czepiać, racej dociekam czy da sie w to pograć (moze sie potem coś rozwija) bo mi nie wystarczyło cierpliwosci na granie dlużej jak 3 h
Cytat:
Zamieszczone przez Pandrodox
Ktokolwiek to jeszcze tłumaczy?Bo szczerze...ja nic nie robiłem ostatnio :P nie bić
Ja również nic ostatni nie zrobiłem; tzn. ostatnie tłumaczenie robiłem 15 czerwca...