No właśnie,ja się najbardziej obawiam że zrobią tak że mamy 3 nacje grywalne od początku+niegrywalny chaos a potem zasypią nas spamem DLC....Ale na razie nie ma co gdybać,to dopiero pierwszy trailer,trzeba poczekać na więcej informacji ;)
Wersja do druku
No właśnie,ja się najbardziej obawiam że zrobią tak że mamy 3 nacje grywalne od początku+niegrywalny chaos a potem zasypią nas spamem DLC....Ale na razie nie ma co gdybać,to dopiero pierwszy trailer,trzeba poczekać na więcej informacji ;)
Nie wiem dlaczego ale ten trailer mi się nie spodobał. Jeśli wrócą do korzeni to kupię, a jak pójdą drogą dwójki to sobie daruje.
Choć najlepiej jakby spróbowali połączyć rozwiązania z obu części.
Teoretycznie mają właśnie połączyć obie części ale to dość trudne zadanie i może wyjść zarówno spektakularny sukces co porażka
Może jednak chaos będzie dostępny i grywalny w podstawce, te ciała poległych spadające do wielkiego krateru wyglądają jakby były składane w ofierze Khornowi. Do tego ta grafika z czaszkami.
http://images.eurogamer.net/2015/articles/1/8/2/7/4/4/6/warhammer-40-000-dawn-of-war-3-zapowiedziane-146218005892.jpg/EG11/thumbnail/1200x630/format/jpg/1827446.jpg
To jednak tyko moje życzeniowe myśleniem a patrząc na dzisiejsze realia to pewnie będzie tak jak większości uważna, zalew dlc.
Tutaj i tak ogrom czaszek SM, Orków i Eldarów jest to raz. Dwa - na Steamie jest podane, że będą 3 rasy na początek.
Można znaleźć gdzieś tekst, który pojawia się w trailerze?
http://planetagracza.pl/wp-content/u...c-1024x575.jpg
Nie żeby coś, ale na myśl przychodzi mi Dawn of War 2, ale w HD.
Dla mnie screeny wypadły tragicznie, nie chodzi o kolory ale te wszystkie jednostki wyglądają jakby były ulepione z plasteliny..... I znowu jak zawsze w grach pojawia się zakon Krwawych Kruków, czy naprawdę nie ma innych zakonów do wyboru??? W Winter assault był zakon Ultramarines w kampanii i od razu się patrzało lepiej na niebieskich marines niż na czerwonych. Do DoW III podchodzę sceptycznie, po wybitnej 1 w którą do dzisiaj na multi gram i po DoW 2 czyli jednej z najgorszych RTS'ów jakie grałem o ile jeszcze to był RTS. Bo bardziej przypominało mobe z tymi bossami w kampanii i jeszcze do tego na multi mniej osób gra niż w 1.
Prawda, są o wiele ciekawsze zakony, np. Mroczne Anioły czy Białe Szramy. Sama gra niezbyt mnie interesuje, wątpię by dorównała pierwszej części. Do tego dzisiejsza polityka wydawców gier sprawia, że kosa otwiera się w kieszeni.