Re: Submod Divide and Conquer wersja pod TA. 3.2
Ok spróbuje jeszcze raz. Kurcze , niewiem co jest nie tak , wyskakuje mi czarne okienko i pisze game ready , wciśnij dowolny klawisz , wciskam i nic , spróbuje jeszcze raz zainstalować od nowa całą grę może to coś da.
Czy może mieć na to wpływ błąd napotka bo jak uruchamiam kampanie na czystym third age 3.2 to mnie wywala , ale z Realizm było podobnie tyle że na czystym był błąd napotka ale realizm działa idealnie
Błędu napotka nie ma ale i tak mnie cofa do menu jak tylko daje start kompanii a nacisnąłem run after instal a instalowałem po kolei
Nie pisz posta pod postem, edytuj.
Jak Tatw 3.2 Ci nie działa to i submod raczej nie zadziała, jaki masz system? Najpierw odpal czyste angielskie TATW, usuń map.rwm z katalogu base, wyłącz kompa i spróbuj odpalić. Jak odpali, to zainstaluj submoda.
windows 7 ale poprzednie submody śmigały ale zapomniałem usuwać ten plik map. może to jest ogólnym problemem
Przy Win7 wyłacz UAC, poczytaj w necie co to i jak wyłaczyć, oraz nie powinno się na Win7 instalować gier na dysku systemowym. A już napewno nie w Program Files.
W poście nr 1, zaktualizowane spolszczenie do wersji 1.2.4.
instaluje na dysku d ale tam mi nie może zainstalować się patch 1.2 bez którego niezainstaluje kingdoms
Wyłąnczyłem UAC
Już problem z głowy na dysku d patch do medievala 1.2 nieinstaluje sie ale jak dałem na c to odrazu , nie instaluje w program files , co do moda
i tak nie instaluje Devide and Conquer , poczekam aż będzie w pełni ukończony , za to instaluje Bellum Crucis
Znacznie przyspieszyłem przyrost ludności i przeniosłem statystyki i koszty jednostek z MOS Epic 1.41 do Submoda Divide and Coinquer 1.2.4, Ktoś zainteresowany? Teraz na ogromnej i świetnej mapce mamy szybszy rozwój osad i wg mnie świetne statystyki jednostek z MOS Epic.
Przetestowałem to, co zrobił Araven. Godne polecenia!
Ktoś poza nielicznymi Osobami i mną gra w tego super submoda? Ja sobie pozmieniałem statystyki jednostek na te z MOS. Pokombinowałem z budynkami i DaC rządzi, jak dla mnie. Mapa ogromna i zajebista, tury szybkie, a teraz mam statystyki z MOS Epic i szybki przyrost ludności po moich zmianach. Z Arovistem testujemy moje zmiany. Może upublicznię za jakiś czas, ale nie bardzo jest dla kogo, bo mało kto w to gra.
Ja w to gram jak możesz to podrzuć mi Twoje zmiany w modzie. :)