-
Re: 1866:Western
Hoho, świetny screen! :D
Czasem odpalam 1866 jak chcę sobie postrzelać.
Jednak jest ciężko, bo zdobyłem El Rio, a Indianie bardzo się na to miasto napalili. :( Na szczęście odkryłem pewnego buga, który mi bardzo pomaga. :D Przeciwnicy starają się zabić strzelców na murach i innych podwyższeniach. Gratuluję pomysłu, ale ja bym użył do tego broni palnej :lol: Indianie zaś machają bezradnie toporkami a wtedy łatwo ich wystrzelać z boku.
Może i nieuczciwe, ale za to jaka frajda. ;)
-
Hehe nie zauważyłem tego buga jeszcze :D Ale atak na jakieś miasto czy fort z dużym garnizonem, bez względu na to jaką mamy przewagę liczebną kończy się ogromnymi stratami po naszej stronie ale jest to bardzo ciekawe :)
-
Jako fan westernów obowiązkowo muszę zagrać :D Zdam relacje z moich pionierskich wypraw :D
-
Czekamy czekamy ;) Chętnie poznam każdą rzeczową opinię o jakimkolwiek modzie, bo na FW to głównie masa jednozdaniowych wypowiedzi hehe.
-
Ale to na weekend dopiero, ciekawi mnie tylko stabilność :?
-
Moda mam od dawna i regularnie do niego wracam, wywaliło kiedyś? Ani razu. Zachęcony? :D
-
Jak nie wywala to pewnie :D :D :D a jak z jednostkami? balans jakiś jest?
-
Ciężko tu mówić o balansie bo twórcy starali się "zrobić tak jak było" ;) Przykładowo Unia ma bardzo wszechstronną armię (dobra we wszystkim) a już indianie tylko kawalerię mocną dość. Meksyk z kolei ma podobną armię pod względem wyszkolenia do Unii, tylko ciut słabsza piechota a ciut lepsza kawaleria.
-
No to wiadomo, że "tak jak było" ale każdy musi jakieś tam szanse mieć :D
-
I każdy je ma, nie ma sie co przejmować jest bardzo dobrze zrobione ;)