Wam tez coś steam odmówił współpracy??... chciałem zassac tego patcha ale na 18MB mi stanęło i nie chce ruszyć ...zmieniałem już 2 razy serwer do pobierania i dupa blada:( wiecie co można z tym zrobić?
Wersja do druku
Wam tez coś steam odmówił współpracy??... chciałem zassac tego patcha ale na 18MB mi stanęło i nie chce ruszyć ...zmieniałem już 2 razy serwer do pobierania i dupa blada:( wiecie co można z tym zrobić?
Jest sposób na nasze utrapienie bracie w niedoli :DCytat:
Zamieszczone przez edeggg
Może sobie poradzisz.
Znajdź plik preferences.scripts
W tym pliku robisz rzecz następującą
Replace gfx_enable_directx11 true; # gfx_enable_directx11 <bool>, Enable DirectX 11 rendering # with gfx_enable_directx11 false; #
Po prostu zmieniasz w tym gfx_enable_directx11 z true na false i wszystko gra ^^
Btw Jak CA mogło tego nie ogarnąć 0.o debile, po prostu debile..
nie no zaraz się wkurrrrrr*** przed patchem grając Germanami i chcąc przekazać jednostki z jednej armii do drugiej gra łapie zwieche i wyskakuje komunikat "program przestał działać" myślałem sytuacja losowa ok zresetowałem grę i znów w tym samym momencie crash ...po tym niby Beta patchu TO samo ...ja się pytam WTF co oni tam robią w TYM CA ...wypuścili produkt zgarnęli kasę za pre-oredr'y i NIC bąki chyba tam zbijają śmiejąc się z frajerów co kupili grę w dzień premiery
hehe nie chyba tylko na pewno,zreszta weekend sie zaczyna pewnie ida sie bawic w miasto i swietowac zyski z z wykreconych,zeby nie bylo sam jestem jednym z nich,coz...zycieCytat:
Zamieszczone przez seraf90
Zakończmy ten wieczór - pęto w gębę CA - za to że są zwykłymi tanimi ladacznicami które potrafią wziąć niejednego marynarskiego fallusa za garść miedziaków !!!
W takim razie CA nie miało planu B i robią wszystko na bieżąco.Cytat:
Zamieszczone przez voitek
Coś mi się zdaje, że dopiero prawdziwa praca przed nimi jeśli chodzi o Rome 2 ;)
Wracam do Medka 2 z modem Stainless Steal , a do Romka zajrzę za miesiąc, może wtedy będzie lepiej.
Coś ten beta patch nie chce mi się do końca pobrać. Zmieniałem po kilka razy serwery na Niemcy, Rumunie itd ale nic.
Musisz czekać
Witam wszystkich serdecznie bo to mój pierwszy post. Mi się ten patch pobierał w czterech turach przez ponad godzinę (zmiany serwerów nic nie przyspieszały), także trzeba czekać, tak jak pisze Voitek. Muszę jednak przyznać, że pierwsze wrażenia z gry raczej mam pozytywne. Przy moim archaicznym sprzęcie (core2duo 2,66 Ghz, GTX260,4GB RAM,Vista) mogłem wreszcie stoczyć bitwę w kampanii (szturm Velathri na 15 jednostek po obu stronach), ustawienia grafiki na minimalne, rozmiar jednostek jedynie na ultra i chodziło bardzo płynnie bez żadnych zawiechów. Mi również naprawiły się cienie, i jednostki pod słońce przestały wyglądać jak armia Nazguli. Nie miałem czasu na dłuższe testy, mam nadzieję, że oficjalny patch nie popsuje już tego co naprawiono bo z doświadczenia z innymi seriami TW różnie może być. Aha mapa Kampanii nadal lekko przycina, no ale to pewnie przez mój procek, system i ramy.
U mnie jak wczoraj pisałem poprawa spora. Może na nowym sprzęcie tak tego nie widać , ale u kogoś jak ja czy autor wpisu powyżej posiadających już wysłużony sprzęt można w końcu grać. U mnie nawet na nieco lepszych ustawieniach niż u Guada. Wcześniej nawet całościowe ustawienie na najnizsze nie pomagało. U mnie najbardziej widać róznice na mapie kampanii. Wcześniej całkowicie niegrywalna, teraz ok.
Zaczynam żałować trochę tego, że za szybko zamówiłem kompa na którego zakup nie byłem przygotowany finansowo. Za długo na Rome 2 czekałem i nie mogłem już patrzeć na ten pokaz slajdów. Teraz lekki stres jak się spisze nowy komp, dziś za kilka godzin odbiór.