Owszem mod ma klimat i jest ciekawy.
Mam nadzieję, że poprawią ai krasnoludów z Morii, co jak sami przyznają jest konieczne.
Tekstury kilku nacji są słabe niestety, np. Dol Amroth. Mam nadzieję, że z czasem to poprawią.
Ale submod ma duży potencjał.
Wersja do druku
Owszem mod ma klimat i jest ciekawy.
Mam nadzieję, że poprawią ai krasnoludów z Morii, co jak sami przyznają jest konieczne.
Tekstury kilku nacji są słabe niestety, np. Dol Amroth. Mam nadzieję, że z czasem to poprawią.
Ale submod ma duży potencjał.
Potencjał ma bardzo duży ale mam tu mały niedosyt , a właściwie z Mordorem , bo tak dziwnie padł , około 230 tura angmar , ludy dunlandu , orkowie z gór mglistych juz nie istnieją isengard juz na upadku ja pomogłem gondorowi odzyskać osgiliath i zdobyć Minas morgul , czarną bramę , i dwa miasta mordoru , Sauron własnie odzyskał pierścień , a dwie tury później wyskakuje mi wiadomosc że pierścień został zniszczony , a mordor stracił prawa frakcji i jest teraz państwem-rebelią a nawet niebyło oblężenia Barad-Dur , i o co kaman ?
Sauron jak to Sauron poszedł na Gondor i zginął śmiercią męczeńską w bitwie z Boromirem...
A to peszek... :D
Może i głupie pytanie, ale jest spolszczenie do tego?
Nie ma spolszczenia.
A planuje ktoś zrobić je? Bo submod fajny, zasłużył. :)
Czy do sub moda Divide and Conquer 1.0 Beta można wgrać Baron sub mod 5.0 bez żadnych komplikacji ?? :lol:
Jeśli to żart to nieudany.
Jeśli pytasz poważnie, absolutnie nie można na żadnego submoda wgrywać innego, chyba, że co innego wynika z opisu instalacji danego submoda.
Baron jest pod TATW 3.1.
Pytanie. Czy tylko ja mam bug z halabardnikami orków z gór sinych(moria)? Zawsze gdy moje oddziały je atakują, gra wywala do pulpitu z komunikatorem o napotkanym błędzie. Poza tym, dziwnie tekstury tej jednostki wariują. Da się to naprawić? Dwie bitwy epickie już przez to straciłem.