District 9 (8,87 ocena na IMDB) nie widziałem jeszcze,poczekam nawet ten miesiąc na premierę w kinie ale idzie się wściec jak dvd z sub pl jest w zasięgu mojej ręki,czasami Polska to trzeci świat.
Wersja do druku
District 9 (8,87 ocena na IMDB) nie widziałem jeszcze,poczekam nawet ten miesiąc na premierę w kinie ale idzie się wściec jak dvd z sub pl jest w zasięgu mojej ręki,czasami Polska to trzeci świat.
:shock: Raczej dobrych...Cytat:
Zamieszczone przez Rafa
Przedwczoraj obejrzalem po raz kolejny Druzyne Pierscienia, ale tym razem wersje rozszerzona (trwajaca 3h 40 min). Nie ma co Tolkien i Jackson to sa geniusze... Dzis sie zabiore za Dwie Wieze, a jutro pewnie Powrot Krola (wszystkie w wersjach rozszerzonych). Ooglnie cala ta trylogia trwa ponad 11h ^^
A wczoraj jeszcze fragmentami widzialem (rowniez ktorys juz raz) Zielona Mile. Jak dla mnie zdecydowanie najpiekniejszy i najbardziej wzruszajacy film wszechczasow :) Choc ksiazka tez byla swietna.
Nie przesadzaj, mial pare mniej trafionych rol, ale aktorem jest swietnym! No a "Pan zycia i smierci" to jeden z najlepszych filmow jakie ostatni widzialem! Az zachcialo mi sie byc handlarzem bronia;)Cytat:
Raczej dobrych...
większość tych filmów o krucjatach jest słaba, mi się podobało Królestwo Niebieskie ,z Orlando Bloomem ( tak, Legolas..) i się przymierzam do bękartów wojny :twisted:
Byłem dziś w kinie na Bękartach i powiem tyle - znakomite kino rozrywkowe. Bzdurą jest dla mnie doszukiwanie się jakichś głębszych den czy paplanie o fałszowaniu historii - ten film ma bawić i zapewnić 2 godziny miłego oglądania, a nie skłaniać do refleksji czy rozmyślań.. No i genialna rola Christophera Waltza jako komendanta SS, i całkiem niezły Brad Pitt ze świetnym akcentem, heheheh. Ogólnie polecam ;)
Z najnowszych filmów polecam Ostatni dom po lewej. Znakomity thriller.
Obejrzałem ten film i tylko jedno powiem o nim.Cytat:
Zamieszczone przez Cirion
http://koltchak91120.files.wordpress...6/facepalm.jpg
No ale co kto lubi.
Wczoraj obejrzałem 'Skazanych na Shawshank' i jestem pod wrażeniem, żałuję że wcześniej go nie obejrzałem.
Teraz się czaję na "Symetrię', każdy poleca, więc film leci ;)
edit: obejrzałem, fil miażdży :o http://www.youtube.com/watch?v=NZKFlLMwQdc
The Hangover, po polskiemu przetłumaczyli jako kac vegas, całkiem niezły film :mrgreen:
Kozacki film :mrgreen: Podoba mi się szczególnie akcja z tygrysem. :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Rafa
Oglądał ktoś Wrogów Publicznych? Trochę mnie zawiódł Depp (chyba jednak za bardzo patrzę się na jego fantastyczną rolę kapitana Sparrowa), niezłe kino akcji. 7,5/10 moja ocena