Poprawia graficznie Romka;
P.S. To nie moj filmik.
[youtube:wysjcuka]http://www.youtube.com/watch?v=0bws4D9p_6I[/youtube:wysjcuka]
Wersja do druku
Poprawia graficznie Romka;
P.S. To nie moj filmik.
[youtube:wysjcuka]http://www.youtube.com/watch?v=0bws4D9p_6I[/youtube:wysjcuka]
Swietnie to adi wyglada-mozesz gdzies zucic upload tego moda gdyz wszystkie podane przez Ciebie linki do TWC nie dzialaja-dzieki
Mod faktycznie poprawia wydajnosc,u mnie chyba az za bardzo bo podczas bitwy zolnierze,ruszaja sie jakby mieli turboturbiny w tylkach,moze to wina ostatnich poprawek do poprawek.W kazdym razie,oplalilem ten polprodukt pierwszy raz od tygodnia z nadzieja ze cos sie poprawilo na lepsze.Pierwsza bitwa,zdobywam miasto,zolnierze zbijaja sie w ciasna grupe,a z animacji walki widze tylko jak im glowy szalenczo chodza,kazda w inna strone,jak to wyglada u Was?Poki co wracam do Fotsa,sprawilem sobie klan Tsu i na VH z Dartem gra jest supermiodna.Pozdrawiam
zapodałby ktoś link działajacy do aktualnej wersji moda :)
Wpisz GEM w warsztacie Steam :)
pobrałem folder gem w ktorym bylo plik DLL common i geminstaler i plik pm no i wrzucilem to do folderu z gra i wlaczyme gem instaler czy cos takiego no i zaczelo dziwnie sie instalowc bo wyskakiwalo ze program przestal dzialac a jak chcialem zamknac ponownie wyskakiwalo wtf czy ten mod zainstalowal sie poprawnie ??? nie wiem co on daje czy poprawia plynnosc gry czy jak
Siemka mam problem a mianowicie mam lapka z zintegrowaną kartą graficzną i gram w Roma na Gforce lecz po zainstalowaniu Gema odpala mi sie na intelu który jest słabszy i :cry: próbowałem ustawić w panelu sterowania Nvidia i nic. Proszę ??? Pomocy ???
Ustawienie grafiki na poziom ekstremalne + opcja nieograniczona ilość ram odblokowuje wydajniejsze GPU, potem można je przestawić na dowolny level nie wychodząc z gry.
Można też uruchomić system z wymuszonym GPU wyszukując w biosie podobną ścieżkę (przy różnych biosach ścieżka powinna wyglądać w przybliżeniu podobnie)
Advance -> Chipset Configuration -> Primary Graphics Adapter -> PCI Express
Jeśli w panelu Nvidia efekty CUDA ustawione są na Geforce, nie powinno być takiego problemu. Osobny profil dla Rome 2 w panelu Nvidia ustaw na najwyższe detale, zmienisz je później w ustawieniach gry, to też powinno wymusić na starcie mocniejszą kartę.
Mi gierka przestałą z tym działać