Re: Imperial Destroyer Project
Mam pytanie. Gdy włączyłem moda, zauważyłem że NIE MA żadnych czcionek. Po prostu wszędzie puste miejsca. To niesamowicie mnie denerwuje. Gdzie można znaleźć pliki z tekstem (czy cokolwiek w tym stylu)? Może to ich wina, bo żadnych nie miałem w tych dwunastu częściach. Jeżeli to wina tych plików, mógłby ktoś je gdzieś wrzucić? Może są w patchu? (Nie pobrałem patcha, za długo mi się wszystko ściąga).
To błąd, ponieważ z tego co pamiętam, plik z english localization zapewniający ci napisy w tym języku (mod nie jest spolszczony) znajduje się właśnie w patchu.
Zalecany poziom trudności to hard/hard ;)
Shay Ruan- Twórca przesadził z możliwymi slotami rekrutacji. Po przekroczeniu możliwości 9 pul rekrutacyjnych nie można nic rekrutować. Czyli możemy zbudować pałac cesarza lub jego odpowiedniki w innych ustrojach, najwyższe koszary i to wszystko.Jak usuniesz wyższą szkołe marynarki powinno wróćić do normy.
Eliminatorze doszłem do tego sam, nigdzie nie budowałem dlatego pałaców :D
Pytanie do grających. Mam problemy z modem. Bardzo chcę przejrzeć sobie nowe jednostki, jednak zaliczam crashe. Wydaje mi się że zrobiłem wszystko jak należy, kampania też się odpadala. wydaje mi się że może to być spowodowane niektórymi jednostkami. Spotkał się ktoś z podobnym problemem?
Używam ID od sierpnia zeszłego roku i jeszcze nigdy nie zaliczyłem crasha, a sam lubię przyglądnąć się nowym jednostkom czy to we własnej bitwie czy też klikając na ich kartę na mapie kampanii.
Wybaczcie, że tak poza tematem, ale krótko więc spytam czy Shay pracuje jeszcze nad dalszymi poprawkami do LME ??
Shay chwilowo zmaga się z magisterką :D Ale znajdę czas aby na weekendzie popracować :D
OK, spoko :)
Edit: Wszystkim drogim forumowiczom, graczom i modyfikatorom dedykuję ten piękny klip :D https://www.youtube.com/watch?v=Ar04-QHcYAY
Edit 2: Wypakowałem każdy plik z patcha 3.6 bezpośrednio do folderu Empire Total War/data, a nie do Imperial Destroyer/data i mam CTD na starcie. Czyli zrobiłem źle, bo trzeba do tego drugiego folderu ??
Po raz ostatni upominam za pisanie kilku postów pod postem, następnym razem dostaniesz jajko niespodziankę. Temat, w którym spamuje się postami bez sensu jest zaśmiecony, czyta się go źle, nieprzyjemnie. Polecam rozważnie konstruować posty aby później nie musieć ich edytować. Shay Ruan
Wszystko jest dokładnie opisane, na pewno dojdziesz sam gdzie popełniłeś błąd lub jeden z wielu, które sprawiają iż gdybym był tutaj moderatorem już wczoraj dostałbyś ode mnie jajko z niespodzianką ;)