-
No właśnie, zmieniły się zasady niż te ze strony tytułowej typera? Popieram McAbrę o przywrócenie poprzednich zasad. ;)
Szczególnie dziwi mnie ta różnica w punktacji gdy się trafi zwycięstwo oraz remis. Tak czy siak warto to uzgodnić póki nie było dużo meczy.
-
Nie wiem, jacyś moderatorzy będą na bieżąco wpisywać ilość zdobytych punktów za typy?
-
Ale polegliśmy w typerze;). Po pierwszej połowie myślałem że Hiszpanie tą tiki-taką wymęczą zwycięstwo. Dwa ciekawe momenty. Jak Casillas nie był faulowany to wczoraj Chorwaci zostali okradzeni z gola na 2:2.... A po tym uderzeniu głową Bozia pokarała Hiszpanów. Fakt, że sędzia tym razem mógł nie widzieć, ale Bozia tak! :P I jak się przegrywa to i ta cała tiki-taka psu na budę.... Zawsze Robben przekłada na lewą, ale Pique i Ramos ... jako jedyni nie wiedzieli tego.:lol2: Zresztą karny na Coście też naciągany, a potem jak artystycznie się drugi raz położył. Podsumowując. Nie trafiłem z wynikiem, ale tak trzymać!!!
-
-
Hahahhahahahah widzę, że w Typerze wszyscy trafili mecz Holandia-Hiszpania xD
-
Ja też uważam 5 - 3 - 1 za lepsze ,
Zaproponowałem system zająca bo odniosłem wrażenie że nasza "cała typerowa liga tego chce" lub nie sprzeciwia się temu, a ja nie jestem tu imperatorem tylko cieciem wykonującym rozkazy ludu typującego miast i wsi.
typerzy!!
ZATEM SZYBKO GŁOSUJCIE:
kto jest za systemem
- za dokładne wytypowanie wyniku - 5 pkt (nawet gdy jest to remis)
- za wytypowanie zwycięzcy i pomylenie się o jedną bramkę ( np. typujemy 4:2 lub typujemy 6:2, a jest 5:2); - 3 pkt
- za poprawne wytypowanie zwycięzcy lub wskazanie remisu - 1 pkt.
BRAK głosu do północy z poniedziałku na wtorek 16 / 17 czerwca uznam za głos na TAK
-
-
Tak dla ścisłości, to pomylenie się o jedną bramkę to tylko o bramkę zwycięzcy czy przegranego też? Np. jakby ktoś typował hol-hiszpania 5-0 to by miał 3 pkt. czy jeden?
Tak czy inaczej też się zgadzam.
-
Oczywiście że zgadzam się na ten system!
Typowałem biorąc pod uwagę te ustalenia tak więc powinny one według mnie zostać w mocy. ;)
-
1-zgadzam się
2-O tym samym wczoraj pomyślałem co Man_Utd np. przy wyniku 2:0 wersja 1:0 i 3:0 jest oczywista, ale co przy 2:1 ?