Dobra panowie trzeba podjąć męską decyzje. Wojtas przedstaw wyniki i gramy . Czy mogę liczyć na pomoc Domena ?
Wersja do druku
Dobra panowie trzeba podjąć męską decyzje. Wojtas przedstaw wyniki i gramy . Czy mogę liczyć na pomoc Domena ?
Gramy Ameryki. Trzeba ogarnąć co z Legvanem, jak nie będzie chciał/mógł to trzeba znaleźć jednego.
Z wysokiej półki proponuję https://www.youtube.com/user/DzuniorJR
Z niższej https://www.youtube.com/channel/UC6T...ING-cmSbVuTrZw (Strategos)
Strategos pewnie się zgodzi z marszu, gorzej z drugim kolegą, trzeba byłoby do niego ładnie napisać.
jeśli chodzi o ankietę, to wygrały Ameryki bez komplikacji 3 głosy, reszta dostała 1 lub 0 głosów.
Mam napisać do dzuniora, czy powierzyć to komuś z lepszymi umiejętnościami dyplomatycznymi?
A dlaczego legvan odpada? I czy temer żyje?
Proszę nie dublować postów co 3 minuty, upomnienie słowne
Sadam86
Sorki, nie zauważyłem :P
Bo Legvan robi tury tylko dlatego, że ma dobrą wróżkę, która mu smsy wysyła z przypomnieniem ;)
Ten Dzunior miesiac temu coś nagrał może być problem z dorwaniem go. A tak wgl to wtf 70k widzów i 600 wyświetleń pod filmem? jak to możliwe :D
TO majnkraftowiec
Ale w takim razie klamka zapadła gramy Ameryki, może ktoś coś wątek gdzieś założyć ? :D
Kto ogarnia pliki do Ameryk ?
Plikow nie potrzeba poza startowym z dyplomatami. Z tematem się wstrzymajmy, zaraz zadzwonie do Legvana i jeśli będzie mógł rozmawiać to się dogadam czy bierze udział czy jakiegoś znajdziemy.
Tyle, że jak odpala się Ameryki to są 4 frakcje dostępne.
destr strat i wszystko dostepne :D
http://steamcommunity.com/groups/KO-YT
Utworzyłem grupę na steamie gdzie za pomocą wydarzeń możecie powiadamiać ludzi na steamie o zbliżających się filmach związanych z KO-YT, dyskutować z widzami na temat wszystkich KO-YT.
Głównym celem jest też ułatwienie "rekrutacji" nowych YouTuberów do kolejnych KO-YT. Jeśli dzięki temu znajdzie się choć jeden to już będzie sukces i znaczy, że było warto. Zamieszczę tam ogłoszenie na ten temat a wy zapraszajcie tam znajomych. Na razie wstrzymajcie się z zapraszaniem Ragnara, poczekamy aż to nabierze kształt sprawnie funkcjonującej maszyny. Również sprawę z Temerem możemy PRowo obrócić na naszą korzyść - pokażemy, że nawet jeśli ktoś się wykruszy to kampania nie upadnie a my się nie poddamy.
ten ziomek strategos na pewno chętnie zastąpi Temera
Hmm, trzeba też faktycznie dobrać osoby, które chcą takie coś robić. Ja też nie mam czasu bo akurat piszę pracę inżynierską i mam nawał zajęć,nagrywam odcinki wideo a później audio (nawet po 3-4 dniach) i nie wygląda to perfekt, ale jest (bynajmniej staram się jak mogę). Popieram też pomysł Remixa żeby strategos poprowadził Niemcy :) to pokaże, że jest popyt na Kampanię oraz że sprawnie to działa.
Ashgan, każdy z nas prawie ma zapierdziel, ja nagrywam po nocach by zdążyć z odcinkiem z KO i z zapowiedzią a też problemy prywatne obecnie.
Ja też składam poparcie dla kandydatury Strategosa, w końcu to mój ziomek! XD
Polać Wielkiemu Mistrzowi! Nasza kampania nie upadnie!
Już do niego napisałem, zobaczymy czy odpowie
Ja na przykład aby nagrywać na kanał i tą serię musiałem sobie dać spokój w szkole :) Ale co tam , do matury się nauczę xD .A tak na serio ja także mam problemy bo moja siostra właśnie owe matury zdaje ,a mieć wspólny pokój to nie tak łatwo nagrywać :/ no ale od 24 już będzie wolna chata :) Tylko imprezy jeszcze trzeba ogarnąć . Ktoś z zachodniopomorskiego?
Ja jestem z zachodniopomorskiego ;) ale mam zaplanowane weekendy z pracą najpewniej do wakacji :P
Ja jestem z Wielkopolski, ale luz, jak się wstępnie upiję to mogę nawet w Japonii się tepnąć
Wszech Kapusta dotrze wszędzie ;D
Wszechkapusta zawsze była wszędzie, mój przyjacielu, tylko my musimy poczuć jej miłość by korzystać z jej dobrodziejstw
Trochu mnie nie było a toż dlatego, że koniec roku się zbliża wielkimi krokami. Mogę z wami rozegrać tą kampanię, ale na wstępie bym musiał ogarnąć co i jak. :)
P.S. Wojtek, żadnej wiadomości na nic nie dostałem.
Ja ci wszystko wytłumaczę, zgłoś się do mnie na steamie.
Jeszcze co do moda z Gry o Tron. Jest wersja bardziej dopracowana o ile się nie mylę, ale dzieje się ona długo jeszcze przed wydarzeniami w serialu. King of Rivers and Hills :)
Myślę, że pójdziemy po Third Age'a ;) Ale to jeszcze daaaaleeeeka droga. Najpierw Ameryki.
W Third Age mierzi mnie to, że masz podzielone frakcje na dobre lub złe, i 2 na krzyż chyba neutralne. Owszem, taki jest zamysł śródziemia, że dobro walczy ze złem, ale gdy grałem elfami byłem szczerze powiedziawszy otoczony przez sprzymierzeńców. Lubię jak w Total War robi się co chce zgodnie z własnym widzimisię.
To tam np. Gondor z Rohanem ma zablokowany sojusz?
mimo wszystko można grać jak się chce. Tylko chyba jak sie znajdzie pierścień grając złem i nie da sie go sauronowi to wszystkie frakcje zła wypowiadają Ci wojne. Nwm jak jest po dobrej stronie
Dobra, długa droga jak mówiłem. Skupmy się na tym co mamy przed sobą.
Strategos, napisałem Ci komentarz pod ostatnim filmem
ok myślę że można już przeprowadzić losowanie frakcji do nowej kampanii
ok.
Może mi ktoś przesłać link do filmu czy też posta gdzie jest objaśnione jak zmodować Medievala do KO?
Już się śle. Będzie za ok.60 minut. Może to dlatego, że z komórki.
Już ci wysyłam, ale wystarczy poszukać bo on tutaj jest ;)
http://forum.totalwar.org.pl/showthr...zy%C5%BCaki-50
Wyniki dla niecierpliwych:
Spoiler:
Hmm... widzowie się niecierpliwią. Myślicie, że powinienem nakręcić krótki film wyjaśniający co się stało i żeby się nie martwili, bo wszystko jest już pod kontrolą?
Już trzeci post ale muszę. Są odstępy i inne tematy ;)
Radek mi powiedział, że Wojtas chciał zrobić losowanie. Jeśli tak, to proszę.
to gramy tak że dzicy nie mogą budować okrętów a ja gdy strace miasta oprócz tego na wyspie to przegrałem?