Gratulację ładnie sobie radzicie :D
Wersja do druku
Gratulację ładnie sobie radzicie :D
Dzisiaj kolo 22 bede stremowal bitwe ze stradosmkim prawdopowodnie.
Wpadnijcie zobaczyc jak bedzie wygladala masakra z Pontem :).
dlaczego masakra ? :) ja gralem z pontem i minimalnie przegralem. Bierz 10kav w tym lucznikow konnych i dasz rade ;)
Stradomsky to jeden z najlepszych graczy Rosyjskich, a więc i na świecie. Będzie ciekawie. ;)
wpadne obejrzec :) . jakies pomysly Kolchida na KO ?
Strzelcy i kawaleria nie? xD
U mnie na razie bilans 5-2.
Na KO zagrałbym z 8 kawalerii, 4 szlachetne 4 obywatelskie. Dodatkowo z 2-3 proce, reszta topory do zniszczenia tych hoplitów.
Na koniec wystrzelałbym te trackie kosy.
Co to jest KO?
Królestwo Odrysów ;)
Link do stream jakby co
http://www.hitbox.tv/TUFFgamer
miałem pierwszą bratobójczą walkę z HD
przegrałem po fajnej bitwie :cool:
graty HD
Powiem, że armia naprawdę zaskakująca i ciężko było
Co tu wziac Kolchida na Rzym?
Masz tam wyzej screena mójego z bitwy z rzymem
Wreszcie się przemogłem i zacząłem używać szturmówek :D co dało efekty na zawołanie ( szkoda że nie używałem ich wcześniej :( ).
Załącznik 1895Załącznik 1896
Brawo :) . Choc dziwna armie wybral tymi atenami na armenie ;)
Te perskie szturmówki są świetne.
I skomplikowałeś mi sytuacje Nikczemnik, wredniaku. A już prawie miałem 1. miejsce. :P Ale w 3 trójce pewnie wyląduję. Stosunek 7-3.
Mam pytanie co do zasad - jeżeli z grupy wychodzi najlepszych 8 - to co jeśli 7 miejsc jest pewnych a na ostatnim miejscu spotyka się dwóch graczy mających taką samą ilość punktów ? Grają dogrywkę czy jest jakiś inny sposób wybierania ?
bo Pirx wzioles taka armie kiepska ze nie wiem, co to za armia na armenie :D Hippki sie bierze z szk plus ha . Ja mam 5:3 czyli 18pkt, ale u mnie ciezko wszystko wyrownane
Chciałem walczyć o 3 miejsce w grupie, ale przegrałem z Egiptem, bo wyłączyłem oszczepy u mieczy i jak przyszło im rzucać w słonie to tego nie robili xD
brawo HD :D brawo
Mam nauczkę, żeby tego nie robic, bo w sumie, że zapomnę mogłem być pewien :D
Edit: Ogólnie ludzie szukają swojej szansy w braku oszczepów u włóczni i biorą, a to rydwany, a to słonie już 3 razy w grupie.
ze wylaczyles to bardzo dobry ruch, tylko ze zapomniales wlaczyc to juz tragedia
Raczej zły bo tak to by przynajmniej tym co im zostało rzucili.
wtedy bylo by zamalo na slonie raczej
Już walczyłem z jednymi i wtedy wystarczyło (o rydywanach nie mówiąc bo to wywalanie w błoto pieniędzy)
No niestety przerypalem kolejna bitwe, tym rzem z Rzymem, gosciu wzial 4 gwardie pretorianskie - nie mialem szans :)
Rok temu promowałem granie gwardią :P
Na tych zasadach jeszcze da sie ustawic tak armie bo jest max 5mieczy ;) . Na naszych zasadach troche slaba byla by ta armia
U mnie w grupie, slabo. Ciezko sie dogadac z 4 panami, miedzyinnymi ze stradomskim... Panom juz sie niechce grac, bo maja pewne miejsca w 2 rundzie. Slaba postawa...
Zakończyłem walki w grupie z bilansem 8:3
Bardzo konkretny wynik. Gratulacje.
No ja mam 3:3, ale niestety z reszty panów nie da sie umówic na mecz (wszyscy rosjanie)... więc pewnie nie wyjde przez to z grupy...
W kazdym razie na poczatku bylo ciekawie i mam pare nowych zagranicznych znajomosci.
Jeszcze jest czas do jutra.
Ja mam 6:3 i jeszcze 2mecze do rozegrania wiec jest niezle. Poczatkowe mecze zepsulem bo nie wiedzialem jak armie dobrac ;)
Jutro nie mam czasu, bo wychodzi dlc do warhammera, dzisiaj nie bede którys dzien z rzędu zycia dostosowywal pod graczy ktorzy nie racza odpisac na steamie, albo nie chce im sie pojawic o umowionej godzinie. Jak beda o 22 to moze bede mogl zagrać.
http://clancommunity.ru/showthread.php?t=5555
Jak komuś jeszcze mało gier to proszę bardzo.. ;)
Świetny wynik! Congratulations :D
ja ostatecznie zakończyłem na 5 miejscu w grupie. Choć dzisiaj zaprzepaściłem szanse na 4 :(
gramy do 8mego czy z 8 grudnia wlacznie?
ok, w sumie poszlo niezle :) zajalem 2 miejsce w grupie :) z 23 punktami