Nikczemnik na Gwentify dodaje dowódce po zapisaniu, więc 2200 to prawidłowy wynik.
Skoro doszliście do konsensusu, to niech Andrij powtórzy mecz potworami z Zacharem i kontynuuje z Nikczemnikiem.
Wersja do druku
Nikczemnik na Gwentify dodaje dowódce po zapisaniu, więc 2200 to prawidłowy wynik.
Skoro doszliście do konsensusu, to niech Andrij powtórzy mecz potworami z Zacharem i kontynuuje z Nikczemnikiem.
Wszystko jasnę - Talię już doprowadziłem do normalnego stanu i jeszcze raz przepraszam ;)
@Marat - to już wiem czemu talii naliczyło 2400 skrawków.
Dwa zaległe pojedynki zakończone.
Wygrałem z Karolqiem:
Marat - Karoleq 2:0 - Potwory vs Królestwa Północy 2:0 ( 22:3, 111:72 ), Królestwa Północy vs Potwory 2:0 ( 24:19, 19:12 )
Wygrałem też z Pampą:
Marat - Pampa 2:1 - Królestwa Północy vs Królestwa Północy 1:2 ( 56:38, 0:6, 17:23 ), Potwory vs Nilfgard 2:1 ( 17:10, 42:46, 90:15 ), Scoia'tael vs Scoia'tael 2:1 ( 15:21, 51:37, 12:8 )
Dziękuję za pojedynki.
Szczególnie ten ostatni pojedynek był ciekawy. Mimo tego że miałem większość czasu o 2 karty mniej, to było bradzo blisko zwycięstwa. Dzięki za grę.
Przegrałem z Andrijem
Andrij - Marat 2:1 - Skellige vs Potwory 2:1 (23:22, 0:7, 74:63 ), Królestwa Północy vs Scoia'tael 1:2 ( 0:19, 77:33, 24:27 ), Potwory vs Królestwa Północy 2:1 ( 15:7, 10:13, 34:23 )
Dziękuje za trudny mecz, musiałem się sporo namyśleć.
Przegrałeś a niby wygrałeś :P
Potwierdzam - bardzo dobre mecze ;)
Zachar, kto liczy punkty, ten... ;)
Ostatni meczyk na dzisiaj, wygrana z Bolesławem
BolesławZapomniany - Marat 0:2 - Nilfgard vs Potwory 1:2 ( 11:22, 53:40, 24:55 ), Królestwa Północy vs Królestwa Północy 0:1 ( 12:12, 36:47 )
Dziękuje za gry.
PS: Zachara rozpykam za tydzień!
Bardzo wyrównany poziom, szczególnie zaskoczył mnie Karoleq :D
Jak na razie bilans ( wygrana/przegrana ) wygląda tak :
Andrij : 2/3
Karoleq: 3/2
Nikczemnik: 3/1
Bolesław: 1/2
Marat: 3/2
Zachar: 2/2
Duce: 2/2
Pampa: 1/1
Jak na razie jestem leciutko na prowadzeniu, ale wszystko może się jeszcze zmienić. Zaraz za mną Karoleq razem z Maratem. Jest jeszcze trochę meczy do rozegrania, więc do dzieła panowie :D !
Andrij, nie zawiedź nas i rozpykaj Nikczemnika! :drunk:
U mnie 2?- Nie 1?
Rozpykam xd
Trzy sprawy organizacyjne.
Andrij, masz gdzieś zapisaną dokładną punktację z meczu z Karolqiem?
Kolejna sprawa, to kolejność w tabeli. Napiszę pokrótce co będę brał pod uwagę, żeby później nie było niedomówień. Po punktach będę liczył ilość wygranych meczy w bezpośrednich pojedynkach ( w końcu wygrana 2:0 jest cenniejsza od 2:1 ) - dalej, rundy w meczach ( znowuż, wygranie meczu 2:0 jest cenniejsze od 2:1 ). Jeżeli nadal nie będzie rozstrzygnięcia, to najprawdopodobniej decydował będzie bezpośredni pojedynek. Punkty w poszczególnych rundach brałbym dopiero w ostateczności, bo są najmniej miarodajne - ktoś może grać na ostry buff, a ktoś inny na kontrolę stołu i usuwanie jednostek, a żadna z tych taktyk nie powinna być faworyzowana.
Czy każdy się zgadza, czy jednak są jakieś obiekcje? Jeżeli tak, prosiłbym o napisanie w czym rzecz, tak, żeby nie było kłótni po zakończeniu wszystkich potyczek.
Ostatnia sprawa to raczej takie ostrzeżenie. Zbliża się nowy patch, który może wywrócić wiele rzeczy do góry nogami. Stawiam, że może on wyjść w następny poniedziałek, stąd też każdy, kto obawia się ew. zmian ( bo zepsują mu talie, bo nie będzie miał czasu potestować nowych rozwiązań itp. ) niech zastanowi się nad rozegraniem reszty meczy do końca tygodnia. Oczywiście termin zostaje po staremu, kto nie zdąży albo jest mu wszystko jedno, niech się nie przejmuje. Ja osobiście postaram się rozegrać moje pojedynki z Zacharem i Il Duce w niedzielę.
PS: Oczywiście data wypuszczenia patcha nie jest znana, więc równie dobrze może on wyjść już w ten piątek, albo w ogóle za dwa tygodnie. Więcej dowiemy się we wtorek.
Nie mam nic przeciwko takiemu liczeniu miejsca w tabeli,co do patcha to myślę że wszyscy zdążymy rozegrać przed jego wejściem w życie,nie ma co się martwić na zapas http://forum.totalwar.org.pl/images/.../icon_wink.gif
Wygrałem z Bolesławem 2:0
Ja KP vs Bolesław Skellige
38-14
13-16
32-25
Ja Wiewióry vs Bolesław KP
36-36
26-8
Dzięki za grę i powodzenia dalej.
Zagrałem dziś jeszcze z Il Duce, porażka 0-2 i rezygnuję w dalszym udziale w lidze. Nie to że mnie irytuje czy coś, po prostu średnio mam na to czas, a czuję presję. xD Także możecie sobie powpisywać tam walkowery czy coś. :P
Szkoda że rezygnujesz,mam nadzieję ze to nie przez moje wiewiórki ;)
Tak czy inaczej podam wynik,liczę że jeszcze zmienisz zdanie bo słabo tak przerywać w środku ligi :
Ja Wiewióry vs Pampa KP
44-40
68-40
Ja KP vs Pampa Wiewióry
31-34
3-0
41-14
Dograłem rundę z zacharem
Ja Potwory vs Scoiatel
1 - 0
11:0
1 - 1
27:30
2 - 1
46:26
brawo
Graty ;)
Co jest aż tyle rund 0_o ?
Myślałem że to oczywiste? :P
A czyli użyłeś dwa razy potworów.
A czemu miałby nie móc tego zrobić? Powtarza mecz w którym użył potworów bo wcześniej były za drogie więc to logiczne że używa ich jeszcze raz skoro pozostałe mecze były prawidłowo rozegrane...
A czy ja się czepiam :D ?
Dopiszcie wszystkim walkowery z Pampą.
Nie wcale tego nie widać. :P
Sorry za podwójny.
Wygrałem z nikczemnik już oficjalnie xd
Cały mecz:
1 - Ja Skellige vs Skellige
23 - 14
13 - 19
57 - 43
2 - Ja Potwory vs Nilfgard
25-24
27-31
31-76
3 - Ja KP vs Scoiatel
7:5
8:9
69:25
Dotrzymałem słowa :P
Potwierdzam, złe wróżby Marata okazały się trafne, choć rewanż za mglaki wygrałem :P GG teraz mamy 3 liderów :D
Widze ze turniej idzie pelna para i jak czytam relacje z meczy to pelne emocji byly :) powodzenia panowie
Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
Miałem trochę czasu i zrobiłem małe podsumowanie po pierwszych 4 kolejkach i tabela prezentuje się tak:
1. Nikczemnik-8 pkt.
2. Marat-6 pkt.
3. Zachar-4 pkt.
3. Il Duce-4 pkt.
3. Karoleq-4 pkt.
3. BolesławZapomniany-4 pkt.
7. Andrij Marszałek-2 pkt.
8. Pampa-0 pkt.
To jest takie wstępne podliczenie i po kolejkach 5,6, i 7 DUŻO się zmieni zwłaszcza po porażkach Nikczemnika :P
Oj będzie ciekawie :D
Następnych kolejek nie podliczałem bo nie są rozegrane do końca więc nie miało by to sensu.
Ile wam zostało meczy ?
Bo mi jeszcze jeden z Lulylu.
Wygrałem z Bolesławem 2:0
Ja Nilfgard Bolesław Nilfgard
9:6
12:16
29:11
Ja Scoiatel Bolesław KP
4:12
14:13
48:21
dzięki za gry :)
To już Karoleq mogłeś zrobić od razu całość a nie po łebkach :P
Nie krępujcie się, ja nie zawsze mam czas, więc jak ktoś ogarnie tabele to będzie miło. Na razie po 6 punktów mają Nikczemnik z Karolqiem ( jeden mecz do rozegrania ) oraz Andrij ( wszystkie mecze rozegrane ). Po 4 punkty mają Zachar z Il Duce i moja skromna (:cool: ) osoba ( po dwa mecze do rozegrania ). Bolesław ma 2 punkty i 2 pojedynki do rozegrania ( niech puknie Nikczemnika i jest w porządku:drunk: ).
Swoją drogą, chętni na kolejny sezon, niedługo po zakończeniu obecnego? Choć raczej już po patchu, bo ten wiele zmienia. Zwerbowałem dwie osoby z zewnątrz, jeżeli do tego czasu się nie rozmyślą, to powinni do nas dołączyć. Oczywiście optowałbym za wyższym limitem na talie ( 2500-3000, do ustalenia ), przy niezmienionej reszcie zasad ( no może punktacja do zastanowienia, bo coś śmierdzi mi tu samymi "szóstkami" po ostatnim meczu - powiedzmy 3 pkt za wygranie 2:0, ale to pogadamy tuż przed startem ).
Ja mam 8 punktów i jeden mecz do rozegrania z Tobą ;)
Wygrałem z Zacharem:
Wynik ogólny 2:1
Mecz 1: Królestwa Północy(Ja) Nilfgard (Zachar) 1:2
8-4
2-13
6-40
Mecz 2: Potwory(Ja) Scoia'teal (Zachar) 2:1
12-8
12-14
33-7
Mecz 3: Scoia'teal(Ja) Królestwa Północy(Zachar)
28-19
12-26
54-16
Nie doliczyłem meczu z Bolesławem. No i pominąłem wszystkie mecze z Pampą.
Zapomniałem właśnie o tym napisać i spytać o zdanie, przepraszam.
Dla mnie oczywistym jest, że mecze rozegrane przez Pampę powinny być anulowane, bo połowa graczy dostaje czysty walkower 2:0 co będzie mieć wpływ na ostateczny kształt tabeli.
Il Duce, mam nadzieję, że uda nam się rozegrać mecz w niedzielę w godzinach 18-24. Zostanie mi jeszcze pojedynek z Zacharem, a z pozostałych to tylko Bolesław z Nikczemnikiem i w niedziele powinniśmy zakończyć pierwszy sezon.
Czuję się tak bardzo winny. :C
Zasadniczo to w sumie możecie dopisać wtedy wszystkim walkower, nawet jak nie było czystego 2:0 w meczech w których grałem. :P
Lulylu wygrał :D .
Wygrałem z Nikczemnikiem
1 mecz ja Nilfgard, Nikczemnik Skellige
19-19
50-57
2 mecz ja KP Nikczemnik Scoiatel
15-18
35-8
37-28
3 mecz ja Skellige Nikczemnik Nilfgard
15-11
16-22