Z tego co czytałem na rosyjskim forum to mod ma pojawić się do końca roku, w ponad 90% ukończony
Wersja do druku
Z tego co czytałem na rosyjskim forum to mod ma pojawić się do końca roku, w ponad 90% ukończony
Ja to 90 procent w październiku widziałem , a w połowie listopada na jednym z tematów 98 % (chyba ale około tej liczby ). Ale jak pod koniec roku to fajnie może przed sylwestrem się jeszcze zagra.
Dzięki. Mam nadzieję że zdążą przed końcem roku
Nie napisałem 90%, a ponad 90%, wypada czytać uważnie...Cytat:
Zamieszczone przez HusarPL
Mówiłem ,że źle napisałeś ? Moja wypowiedź mówiła ogólnie a nie że źle.
Super tyle że bedzie najpierw w języku naszych wschodnich sąsiadów ("krzoczki" :D ) :roll:
Na szczęście jest spolszczenie uniwersalne: viewtopic.php?f=45&t=11535
Z tego co widzę i jak mnię oczy nie mylą to premiera 12 za tydzień ? :D
Potwierdzenie daty wydania.
Cytat:
Spolszczenie Ogniem i Mieczem 2: viewtopic.php?f=45&t=11722&p=257404#p257404
A nie będzie żadnej ekipy dokładnie spolszczającej ? Ja dobrze znam rosyjski jak coś :)
Post wyżej...Cytat:
Zamieszczone przez Ensis
No to będziemy ciąć bolszewików:D
W XVII wieku bolszewicy! Sugeruje zajrzeć do podręcznika od historii.
Panowie bracia! Czas ostrzyć szable na moskali! Gdzie tam bolszewicy
Prace nad spolszczeniem idą pełną parą, jednak nadal poszukujemy nowych osób!
Pilnie poszukujemy osób, które zajmą się plikami names i expanded. Bardzo prosta praca, nie wymaga znajomości rosyjskiego.
viewtopic.php?f=45&p=257502#p257502
Mogę się tym zająć :) Jeżeli ruski nie potrzebny
Pierwsze efekty prac nad spolszczeniem:
http://i1064.photobucket.com/albums/...ytu1420u-4.jpg
Tekst na screenie pochodzi z wersji beta.
Zapraszam do współpracy: viewtopic.php?f=45&p=257502#p257502
Ensis, zobaczyłem tego screena, którego wkleiłeś na tw center. ;)
Mógłbyś wstawić np całą odkrytą minimapę (o ile widać na niej podział na prowincje) ?
Post przeniesiony do właściwego tematu, Ensis.
Niestety nie posiadam takich uprawnień.
Ensis chodzi mi o całe ruskie dziadostwo i zapewne o tym wiesz, ale czepić się trzeba, tylko po co??'Cytat:
Zamieszczone przez Ensis
Ponieważ nie toleruje takiego zachowania, czyli wrzucania komunistów i normalnych obywateli do jednego worka. W szczególności w temacie modyfikacji, która jest produkowana przez Rosjan, poza tym jest to temat o modyfikacji, a nie o polityce. Otrzymujesz ustne ostrzeżenie za spam i obrażanie autorów modyfikacji.
Ensis
Nie rozumisz ale ok
Ostatnia zapowiedź przed premierą:
http://mods.totalwars.ru/novosti/45-tot ... ord-2.html
http://mods.totalwars.ru/images/M2TW...osman/Azap.jpg
Fajni Ci Turcy. Już nie mogę się doczekać, kiedy odpalę sobie tego moda :D
Jednostki tureckie przepiękne. Z resztą jak wszystkie inne.
Tylko w husarii rażące są skrzydła w kształcie litery "S" i brak proporców.
Trzymajmy kciuki ludzie, oby mod nie crashował czy to po jakiejś liczbie tur czy po czymś innym. Niech pierwsza wersja na premierze nie potrzebuje wielu poprawek.
Odpalisz go sobie nawet częściowo po polsku. :D Pierwsza wersja spolszczenia wyjdzie w środę.Cytat:
Zamieszczone przez nazgool
Widziałem temat i bardzo Wam kibicuję. Gdyby nie moje obecne zaangażowanie w EBII, to sam wstąpiłbym do ekipy polonizacyjnej i trochę pomógł.
Niestety doba jest trochę za krótka na to wszystko ;)
Kolejny efekt prac nad spolszczeniem:
http://i1064.photobucket.com/albums/...ytu1420u-6.jpg
viewtopic.php?f=45&t=11722&p=257404#p257404
Przypominam ze dzisiaj premiera modyfikacji i spolszczenia. :D
Wygląda to naprawdę dobrze, winszuję postępów prac nad polonizacją.
Wrzuć gdzieś proszę na forum linki do ściągnięcia jak już je udostępnią.
Przydał by się link do downloadu
Gruzin - dzięki, link na pewno pojawi się na forum.
Boże święty, Lublin nad Wisłą! :D
Ale i tak jest dobrze, bo zwykle w modach tak polskie miasta przerzucają w złe miejsca, że aż szkoda.
Trochę tylko za duże powierzchnie lasów.
Szkoda, że Poznań jest zamkiem, a taki Przemyśl miastem. ;)
Nie mogę się doczekać.
Aha, jeszcze jedno.
Podzielcie się wrażeniami gdy już zagracie, bo ja będę mógł dopiero jutro zagrać. ;)
Boże Święty Wisła zaczyna się w lesie koło Lublina :D Może i zamkiem dlatego żeby nie były wszędzie miasta bo różnica rekrutacji jednostek.
Coś u ruskich czytałem że mają problemy ze wstawieniem czy co. Ale translator to translator.
W tamtych czasach lasów było o wiele więcej.Cytat:
Zamieszczone przez falchion
Tak, ale bez przesady. Tyle lasów to było jeszcze w średniowieczu. Potem nastąpił skok populacji i automatyczna wycinka powierzchni.Cytat:
Zamieszczone przez Ensis
Mniejsza z tym, temat o modzie. :P
Jak tam prace postępują??? Trzymam kciuki by wszystko szybko zostało zrobione i działało oraz zwieracze żeby się nie... ze szczęścia jak już odpalę :)
Ruskim sie coś psuje nie mogą wstawić czy co. Jak narazie nic czekamy.
Ekhm.. Rosjanie napisali na forum, żeby się nie denerwować, bo mod na pewno dzisiaj pojawi się na forum. Trzeba im wierzyć na słowo
Może cos źle powiedziałem bo translator jak translator. Ja się głównie obawiam że Rosjanie moda zrobili lekko pod sb tzn. że ich jednostki będą lepsze a reszta słabsza. Chociaż to może polityczne stwierdzenie. Czekam aż zagram żeby stwierdzić.