Lagger- Na starym forum bardzo dużo udzielał się w tematach historycznych, oczytany jest.
Lubię go, nie miałem żadnych problemów z nim ;)
Wersja do druku
Lagger- Na starym forum bardzo dużo udzielał się w tematach historycznych, oczytany jest.
Lubię go, nie miałem żadnych problemów z nim ;)
Wiktor:
Człowiek bardzo aktywny w temacie ,,Co o mnie myślisz'' :lol:
Słucha metalu (tak jak i ja) Więc duży szacun za to ;)
Pisze z sensem, jak wielu tutaj.
Wygląd metalowca jeżdżącego na Woodstock :lol:
Spoko koleś ;)
Haller-chyba jest fanem Władcy Pierścienia. Gra w left 4 deat, nick chyba wskazuje na to, iż szanuje generała Hallera.Jak sam pisze, słucha metalu. Wg. mnie spoko koleś, nie miałem z nim jeszcze zatargu ;)
Na to czekalem :mrgreen: mRe - wojownik ulicy ;) , slucha rapu, siedzi w kulturze hip-hopu. Moze czasem zbyt emocjonalnie podchodzi do wypowiedzi innych (moich szczegolnie) i mimo tego, ze w wiekszosci spraw mamy odmienny poglad, to szanuje go za posiadanie wlasnego zdania. Broni swoich przkonan i generalnie jest spoko userem :mrgreen:
Volomir - bardzo fajny forumowicz, udziela się w wielu tematach, zawsze ma coś ciekawego do powiedzenia, zdaje się student psychologi, wielbiciel Dr Housea i urody Sophie Marceau :D. Bardzo kocha swoją drugą połówkę. Wytrawny kinoman, chodzi na filmy Von Triera. Wielbiciel latexowych spodni :shock: :lol:
Pinotchet
Nick zapisany niepoprawnie, ale facet jak najbardziej poprawny :D Wielbiciel jazdy wytrzymałościowej na rowerze, wsławił się przejechaniem 344 km w ciągu 3 dni. Dobry dyskutant, choć czasem nerwowo reaguje na zaczepy ze strony innych. Zna się trochę na wojnie secesyjnej. Chwalił się również długością, którą posiada w.....* :lol: :lol: No i rzecz jasna człek ,,kurturarny". Ogólnie-duży pozytyw.
*Będzie wiedział o co chodzi ;)
Mahalbar
Bardzo dobry użytkownik. Miło się z nim dyskutuje.
Szkoda że zmienił avka, wcześniej wszędzie był rozpoznawalny,
teraz to musze wysilic wzrok żeby nick przeczytac :D
Bardzo dobry gracz KO. Z niku wynika, że osobiście znał Hannibala(chyba dobrze napisałem)
Dyskutant na różne tematy.
Spoko gośc ;)
Haller - Zapalony gracz KO. Hipokryta. Ma Gen. Lee a potem muzyka Amerykanieckiego, a narzeka na wpływ zachodniej kultury na nasze społeczeństwo. Nie lubi EU, co cenię, jednakże nie chce amerykanizacji Polski, czego nie pochwalam i nie tępie.Taki nacjonalista z nazwy, ale fajny koleś ;)
Człowiek z domieszką lekkiego Spamu we krwi, jedno ostrzeżenie, chyba za tą domieszke która za bardzo dokuczała na forum aczkolwiek nie wiem, nie ma się co rozpisywać bo bym musiał powtarzać to co napisali inni użytkownicy na jego temat.
Pampalinex - Chłop w moim wieku, zawsze ma coś do powiedzenia nie zawsze mądre lub na temat, od czasu do czasu pospamuje ale spoko człowiek, kocha Władce Pierścieni a szczególnie Isengard (przed Wojna Pierścienia i Sarumanem), z tego co pamiętam pochodzi ze śląska (Cieszyn ?), powoli nadchodzi czas żeby go wybrać do starej gwardii bo nikt nie może sobie to forum wyobrazić bez pampy :lol:
Andzia
Z awatara i rangi można wyczytać fan assasin creed. Grywa w M2TW i Kingdoms, do których założył biblioteki modów. Ogólnie bardzo pracowity, urzyteczny i przydatny użytkownik. Tak na marginesie to kojarzy mi się z moim kumplem z klasy na którego wołamy Jańcia zdrabniając nazwisko ;)
kretu- interesuje się zapewne historią; sympatyczny użytkownik ;)
Wiktor_Lechki
Z awatara wyczytałem obywatel Rzymu, z podpisu fan metalu, a z naszej klasy rok odemnie starszy. Najaktywniejszy w Tawerna i Metal. Ma "trochę" długie włosy jednak nie jest jak większość z nagelowanym czubem lub jeżem, więc + za indywidualizm. W skrócie spoko ziom
Pampalinex
Szeroko znany użytkownik forum ;) Prawie w każdym temacie napisze przynajmniej jednego posta. Gdzieś ma zdjęcie z tanim piwkiem i szlugiem w łapie, ogolony na jeża ;P Ogólnie pozytywny użytkownik i raczej lubiany :mrgreen:
ThorGal77
Użytkownik który czuje się tu lamą z powodu liczniku posów :D
Dobrze zna się na Widźminie, mogę wnioskowac że fan książki lub wszystkich książek Sapkowskiego :D
Ogólnie pozyywny urzytkownik, nie było z nim żadnych problemów ;)
Haller- Słucha dość dobrej muzyki, lecz często krytykuje moje zajebiste propozycje muzyczne w "Hit czy Shit" ; p
Wiktor_Lecki
Indywidualista, fan metalu oraz historii Kartaginy (wnioskując z avataru), nie jest spamerem lub siewcą kłótni i konfliktów, ogólnie spoko ziom ;)
Andzia - fan AC. Nawet bardzo gorliwy, na co wskazuje Avatar, ukazujący głównego bohatera tej całkiem niezłej produkcji. Cytat w sygnie wskazuje na zainteresowania związane z Bliskim wschodem. Prawdopodobnie ma powiązania z Al-Kaidą, może być krewnym Osamy bin Ladena. Plotki głoszą, że to właśnie Andzia wylądował Klewkach...
Adzia wie co dobre - gra w IB2. Do tego szalenie użyteczny gość - pomaga każdemu, spisuje wszystkie linki do modów w swych jakże mi pomocnych Bibliotekach, za co jestem wdzięczny i na mojej twarzy pojawia się uśmiech od ucha do ucha.
hmmm.......widzę cię pierwszy raz.
Jesteś prawdopodobnie wnukiem jakiegoś księcia niemieckiego z VONEM.:> :lol: :lol:
Fallen - pierwszy raz go widzę i o nim słyszę, z avatara wynika fan dodatku alexander, ale historyk raczej nie jest bo źle ma napisany cytat w podpisie - zamiast "Veni Vidi Vinci" powino być "Vedi Vidi Vici"
Pozwolę sobie opisać Andzię :). A więc-często ktoś myśli, iż jest to dziewczyna ;) a wszystko przez nick, wielki fan Assasina, drugi obok Kotołaka najbardziej pomocny użytkownik.
mRe - ciekawa postać. Czesto gęsto mnie denerwuje, bo lubi się czepic jakiejś pierdoły. Z drugiej strony, całkiem wporzo koleś, z którym mozna pogadac na rózne tematy. Fan Lecha Poznań i Hip-Hopu. Na początku jego bytnosci na forum, nie wróżyłem mu długiej kariery, bo balansował na granicy ostrzeżenia ( które chyba nawet zaliczył ), ale pózniej sie poprawił i jest teraz dobrze. Ogólnie nie wyobrażam sobie obecnie forum bez niego. Gość nie da sobie w kasze dmuchać ;)
Marat-człowiek, który uwielbia używać brzydkie słowa i wytkać błędy innym, ma bardzo fajny avek :P
AgentMax ma 111 postów ale go jeszcze nie widziałem wiem ze przesiaduje w arsenale i tyle.
Gościu z bardzo dziwnym nickiem,udzielał się w temacie o latających nie niemieckich spodkach.
Fan władcy pierścieni [chyba]
Fallen, blizej nie znany mi jeszcze user.
Fan różnorakich gier strategicznych, zapewne :)
Wiktor_Lechki--spoko koleś, specjalizuje się w historii starożytnej, bez niego nie wyobrażam sobie tego forum... ;)
to tyle... :roll:
Historyk, pasjonata historii, jamesa bonda ;) Normalny, nie robiący szumu użytkownik.
[quote="Witia" Normalny, nie robiący szumu użytkownik.[/quote]
hmmm......... :D
M fajnego avka wiem że powinienem go zna ale nie mogę sobie o nim sobie przypomnieć. :? :?
Więc to koniec mojego pisania na temat tego użytkownika . :mrgreen:
Fan RTW i Down of War po za tym Juliusz wiadomego.
Matatjahu - dużo by można opowiadać, wali dużo gaf i tworzy zabawne tematy. Widać, że młody człowiek, który jeszcze "nie dotarł" się w forumowym świecie. Mimo częstych uszczypliwości i drwin ze strony bardziej doświadczonych userów, nie przejmuje się, sam często zauważa, ze napisał pierdołę. Przez takie własnie zachowanie, wypada w moich oczach na sympatycznego usera, którego nie da się nie lubić. Troche tu posiedzi, to dojrzeje. Fan Władcy Pierścieni i jak przypuszczam, ogólnie klimatów fantasy. Po podpisie widze, że przejął sie radami Vashysq'a 8-)
Marat - baaardzo aktywny użytkownik (co widać po liczbie postów). Ex moderator, który jeszcze nie przyzwyczaił się, że już nie jest wojewodą (zgodnie ze starym polskim porzekadłem ;) ). Generalnie bardzo lubiany, choć lubiący czasami prowokować innych użytkownik. Lubi śledzić poczynania równie barwnych postaci tego forum jak on sam ;p
Gaal
Administrator który jest opanowany i uprzejmy (znam innych, oczywiscie nie z tego forum, którzy tacy nie są :D).
Sam pisze że jest koniem i nie może mi pomóc :D
Bardzo dobry administrator, który bardzo dobrze dba o to fourm ;)
Nie mam z nim żadnej zwady.
Cóż tu więcej dodac, mam nadzieje że opanujecie ten ostatni burdel ;)
Ogólnie spoko gośc :)
Haller, ja Ci się pytam w jaki sposób natrzepałeś tyle postów :D ?
A wracając, Haller to przyjazny użytkownik, wszędobylski, może trochę kontrowersyjny gdyż dorobił się osta za avatar 8-) .
Exar - Pamiętam, że dołączył w 2004 roku, ale chyba nie dorobił się rangi stara gwardia (choć mogę się mylić ;) ). Kiedyś średnio aktywny, na nowym forum niestety tego nie zmienił. O ile wiem, nie grzeszy wzrostem :twisted: Pisze składne posty, niestety nie znam jego poglądów, nigdy nie przytrafiła mi się dyskusja z jego osobą. Przykrości z jego strony także nie doświadczyłem, więc, suma summarum, mój stosunek do niego jest na + :)
Dragonit- fan rapu, pisze zazwyczaj składne i ciekawe posty.
Jak sam napisał w temacie avatary "jego natura zmieniła się ostatnio na mroczniejszą" :P
Skrycie ukrywa że słucha metalu po podpisie sądząc :P Po avartrze widać że nie cierpi Hannibala. Po długich poszukiwaniach odkryłem że nazywa się tu uwaga Wiktor Lechki
Matatjahu
Użytkownik młody ale mający swoje parę chwil sławy na forum, głownie za sprawą tematu o dziewczynach jak, łapu capu jak i dość egzotycznych propozycjach zmiany nicku ;) Sama decyzja o jego zmianie sprowadziła forum na krawędź rewolucji, toteż ustąpił przed ulicą i powrócił do matatjahu :D . Jest w bractwie rycerskim, stąd jakże błyskotliwie stwierdzam, iż lubi historię średniowiecza, to również tłumaczy jego hiperaktywność w odpowiednim temacie o rekonstrukcji historycznej. Samo bractwo uzyskało jakieś pieniądze od Unii, o czym jeszcze na starym forum częstokroć lubił przypomninać. Nie wiem czy dobrze kojarzę, że jest fanem cięższych brzmień. Ogółem gdyby nie on, deszczowa jesień za oknem byłaby dla mnie i dla innych użytkowników o wiele cięższa do zniesienia ;)
Jeden jedyny i niepodważalny Cysorz Forum, tak jak ja uwielbia państwa Habsburgów jak i samą dynastię habsburską :) użytkownik odznaczający się ciekawymi postami, jeden z porządniejszych wśród narodu forum. Można by wiele prawić o nim, ale bez dobrego miodu nie warto kaleczyć tak zacnej osoby :lol:
User legenda,na jego starym avku występował krzyżak z filmu ,,Krzyżacy" .Choć z całej siły starał się wmówić że to jego zdjęcie. :lol:
Niestety Avek zniknął i zastąpiła go czarna pustka serwera.