Legendarnego bliźniaka Samicka! :twisted:
Wersja do druku
Legendarnego bliźniaka Samicka! :twisted:
I jego popleczników ;D
Witam wszystkich. :)
Już od jakiegoś czasu obserwowałem forum "z ukrycia", ale w końcu postanowiłem się zalogować. Nazywam się Patryk. Z serii Total War posiadam Medieval II i Rome II. Poza nimi gram jeszcze w inne strategie np. EUIV. Postaram się w miarę możliwości udzielać na forum. Mam nadzieję, że się tu szybko zaklimatyzuję ;)
Witaj, jeśli chodzi o zaklimatyzowanie się to wpadnij czasem na czat, zaznajomisz się nieco z ludźmi z forum ;) Pozdrawiam.
Witam również. Stop. Uważaj na czat. Stop. Musisz być twardy. Stop. Ale chyba dasz radę.;) Stop.
Pozdrawiam!
Jakie uważaj? Przecież każdy wie że na czacie jest zawsze miła atmosfera, nawet gdy czas północnych rozmów o kulturze, historii i filozofii przeminął xD
Dosyć owijania w bawełnę! Chcesz wkraść się w łaski lokalnym? To sprowadź na forum koleżanki! :cool:
Z tym może być ciężko ;p
Oj tam, zaraz ciężko! :D Wbijaj na czat! Zawsze ktoś tam jest!
Witam wszystkich. Co prawda na stronę wchodziłem wcześniej ale teraz dopiero zdecydowałem się dołączyć do tejże społeczności. Tak więc miło mi jest was powitać.
A mnie również Ciebie! ;)
Witam, witam! Kolejny członek naszej forumowej komuny - nie, nie mam tu na myśli dyktatury proletariatu - na pewno będzie z kim dyskutować!
Choć konto utworzyłem już jakieś czas temu, nadszedł czas aby się oficjalnie przywitać :) z wszystkim maniakami serii Total War i nie tylko. :D
Również witam! Niech bogowie trzymają Cię z dala od ostów i banów! Houwgh!
Może trochę późno ale co tam.
Mówicie kurtuazyjnie? A proszę bardzo:
Witam wszystkich szanownych członków portalu dotyczącego niezwykłej acz pięknej serii gier jaką jest Total war.Pragnę dołączyć do tejże społeczności z zamiarami współpracy,braterstwa a co najważniejsze z szczerymi wyrazami szacunku wobec każdego członka tej szacownej grupy osób z którymi dzielę zapewne podobne zainteresowania tzn historia i opcjonalnie polityka. I choć jestem osobą nową i z zapewne dużymi brakami wiedzy i doświadczenia, to pragnę te braki nadrobić u waszego boku. Mogę wam jedynie zaofiarować szczere intencje, czas i oddanie.
Witaj, i uważaj na siebie w tym stadzie hien. ;)
Wszystko jest bardzo miłe póki się nie wdepnie do agory.
Ja to miejsce omijam i jestem z tego bardzo dumny. :mrgreen:
Powtórzę jeszcze raz - witajcie obywatelu! Miło wiedzieć, że nasza społeczność się rozrasta!
Cześć!
Ahoj przygodo!
Witaj!
Witam!
Moje uszanowanie!
Tak mnie znowu naszło na Total War. Zapewne będzie to mod NTW 1 i BKB. Albo Redux, o ile działa.
Moje uszanowanie!
Zawsze miło przywitać nowego członka naszej społeczności.
Również witam! Przy okazji, proszę pierwszy i ostatni raz o odpisanie mi na PW, inaczej będę zmuszony wstawić bana za multikonto, dziękuję za uwagę.
Wypadałoby się przywitać.
Konnichiwa! Gdyż total war to dla mnie głównie shogun - jestem fanem tej gry od pierwszej części, przez Mongol Invasion - aż na dwójce z dodatkami skończywszy :D
Witamy!! :cool:
Bierz muszkiety, prowadź jeźdzców z karabinami na kachi'ch wroga. Pozdrawiam!
Witamy fana najlepszych części serii TW:D.
Witam i pozdrawiam!!!!
Od kilku już dni walczę na forum przeglądam setki postów i dziesiątki działów.
Zarejestrowałem się aby uzyskać pomoc w usunięciu paru jednostek w modzie Regnum Poloniae i tak się zaczęło...
Zakochałem się w modowaniu(jeszcze nie wiem czy z wzajemnością ale to się okaże w praniu).
Śledzę serie TW od pierwszego medivala aż do teraz i jestem szczęśliwym posiadaczem ROME, MED2 i Empire.
Regularnie przeglądam świat modów a teraz postanowiłem sam coś do niego wnieść, wierzę że na forum znajdę odpowiedzi na nurtujące mnie pytania jak i pomoc bardziej doświadczonych użytkowników.
Wyrażam szczerą nadzieję że z czasem sam stanę się wartościowym członkiem tego zacnego portalu skupiającego wokół siebie znawców historii, weteranów Total War jak i moderów.
Dziękuję i wznoszę toast za przyszłość najlepszej serii gier strategicznych wszech czasów!
Dymitr
Nie będę oryginalny: Witajcie !
Witam obu nowych forumowiczów!
Po staropolsku to już nikt nie powita strudzonych wędrowców, który postanowili się zatrzymać na naszym zacnym forum??
Najwidoczniej gospodarze się pochlały, i mi pozostaje przywitać takim o to zacnym poczęstunkiem :)
Doceniamy gościnność użytkowników forum i dziękujemy za powitanie a któż wie może okażemy się takimi samymi gośćmi jak ci którzy odwiedzili dom Piasta kołodzieja w trakcie postrzyżyn...
http://dziedzictwo.ekai.pl/@@kruszwi...iast_kolodziej
a resztę już znacie.
Poniekąd nie powinienem tu witać się z wami. Tylko nie było mnie tu dość długo. Data rejestracji niby pokazuje 2009 rok, ale tak naprawdę z tym forum jestem związany od 7 lipca 2004 bodajże. Także witam nowe twarze, ale też przypominam się starym wyjadaczom :P Czołem :P
Witaj ;D
No a więc... Witam.
Nie ukrywam, że szperam po forum od dawna, lecz dopiero teraz postanowiłem się przywitać. Może coś o sobie... Młody człowiek lubiący historię, a w szczególności średniowiecze i starożytność. W wolnych chwilach ,,pisarz", oraz ponoć ,,poeta" - Planuję z tym połączyć przyszłość. Na co dzień jestem jednak graczem i w sumie to mnie tutaj sprowadziło. W strategie grywam od małego i nie sposób opisać radość szczeniaka widzącego po raz pierwszy jednostki walczące w Rzymie, gdyż to właśnie od tej części zacząłem, początkowo oglądając, a następnie grając. Jakoś ten czas mijał i w końcu dotarłem do kontynuacji mego młodzieńczego zachwytu. Początkowo sprzęt mocno mnie ograniczał, ale parę dni temu w końcu poczułem jak to jest być sprawnym generałem. Zabawnym jest to, że grając w skrajnie niskiej płynności potrafiłem dobić 350 godzin w grze. No ale to chyba świadczy o tym, jak dobra jest to produkcja. Przynajmniej według mnie.
Dlaczego dołączam do forumowiczów? Ciekawość, a może nawet chęć poznania ciekawych osób ( Na co mam nadzieje ). Naprawdę często mi pomagaliście, za co dziękuję. Teraz także i ja może podam komuś dłoń i wesprę w jakichś drobniejszych sprawach, gdyż za wspaniałego stratega się nie uważam... Cóż... Trzeba spłacać ,,Długi" :)
Witamy serdecznie. Nowy użytkownik, zamierzający się aktywnie udzielać na forum zawsze mile widziany. :) Która część TW jest Twoją ulubioną? Zapraszam do działu modów, choć pewnie się zaznajomiłeś już. No i może sesje RPG Cię zainteresują. ;) Pozdrawiam.
Także serdecznie witam. Lwie, zapewne nie pomylę się odpowiadając za kolegę że jednak nie medek a Romek jest ulubioną odsłoną TW (tak to zrozumiałem...), a tak rozbudowany post w tym temacie świadczy że naprawdę doszedł nam pisarz :cool:
PS Nie ma to jak zawsze i wszędzie propagować RPG :mrgreen:
Szczerze, to zmienia mi się to dosyć często. Gdy przeje mi się Rzym, wracam do drugiego Medievala z uśmiechem na ustach i odwrotnie. Co do modów, to tak. Już dawno temu rozpocząłem z nimi swoją przygodę zaczynając chyba od Roma Surrectum II, ale najwięcej czasu i tak spędziłem w Stainless Steel ;) . RPG? Spora część mojego szkolnego życia się z nimi kojarzy, więc czemu nie. Dziękuję, oraz również pozdrawiam.
Hah, miło mi to słyszeć, dziękuję. Widziałem, że macie tutaj temat do zamieszczania własnych tworów, więc może coś tam wrzucę, jeżeli tylko uznam, że nie spalę się ze wstydu :D
RPG zawsze i wszędzie? Jestem jak najbardziej za. Sam rozsiewam je gdzie się da ;)