Volfgan 8-0 Hetman
Juve i Chelsea
Dzięki za grę. :)
Wersja do druku
Volfgan 8-0 Hetman
Juve i Chelsea
Dzięki za grę. :)
Szajsle Hetman 0-8 Judentus Volfgan
Żydki zabrały wszystko :lol:
Fenior - sebadab1
Manchester United 1:1 PSG
TrueCytat:
Zamieszczone przez sebadab1
voitek Zenit 3-0 Spartak Fenior
Gracie w ogóle jeszcze tę ligę?
No właśnie , mała aktywność jakaś , ja nie moge zagrać z Williamem bo go nie ma , co prawda nie rozpisałem kolejnej kolejki , ale link jest i każdy wie z kim ma grać.
EDIT : Kolejeczka już rozpisana , wieczorem może rozpiszę już kolejną , prosze grać swoje mecze.
Sareth4 - Rostel123
5:2
Taki ładny wynik był do 86 minuty , ale potem przeciwnik świetnie wykorzystał moje rozluźnienie i strzelił dwie bramki . Dzięki za grę .
Spoko : ) 8-)Cytat:
Zamieszczone przez Sareth4
No ja również czekałem na odzew od Williama i w zasadzie dlatego przestałem grać.
Rostel123 - Flagellum_Dei 4:0
Valencia : CSKA mać
nam trochę zeszło z tym meczem, bo Rostel miał małe problemy z grą i wywalało go do pulpitu
wczoraj przeinstalował i w końcu udało się zagrać . Wpie**ol straszny :oops:
PotwierdzamCytat:
Zamieszczone przez Flagellum_Dei
Flagellum_Dei - Ensis
CSKA : Schalke
Ensis poprosił o możliwość rozegrania meczu 14 lub 15 listopada , bo nie będzie go wcześniej.
Hetman 1-4 Sareth
Bayer-Everton
Szkoda, że nap. w słupki i trafiać nie umiem w 100% :P
Oj tak , wynik wysoki , ale tak po prawdzie to przeciwnik mógł bez problemu ten mecz wygrać ... ale słupki były po mojej stronie w tym meczu :DD
Sareth4 -Hetman
4:1
Flagellum_Dei - Ensis
CSKA1 :0 Schalke
Bramka strzelona z karnego.
Flagellum_Dei - Ensis 1:0
CSKA mać : Schalke
67` 1-0 (k)
Volfgan - sebadab1
Juve 4:0 PSG
Potwierdzam. Długo się męczyłem z pierwszymi dwoma golami, potem już z kontry dodałem dwa kolejne. :) Dzięki za grę.Cytat:
Zamieszczone przez sebadab1
A miałeś go zatrzymać ...
Sebadab1 0-4 Hetman
NjuZamek vs Bajer Farmacełtik
Fenior - Flagellum_Dei 4:0
Spartak : CSKA mać
jaki wynik taka gra , nic dodać nic ująć . Niech się kończy ta runda bo nie dam rady już tą cska grać.
Tru. Niech się kończy ten turniej, bo z meczu na mecz coraz gorzej gram. Głównie chodzi o skuteczność, bo okazje miałem, ale nie umiałem wykorzystać... :oops: :evil:Cytat:
Zamieszczone przez Hetman
Jeśli william nie zagra żadnego meczu ze swoich zaległych do 19.11 to niestety zostaje zdyskwalifikowany , a wszystkie mecze z jego udziałem skończą się 3:0 dla przeciwnika bądź też większym ( jeśli ktoś wygrał wyżej ) również te , które już rozegrał .
Po co kombinować? Walkower jest walkowerem, czyli 0-3.Cytat:
wszystkie ale chyba w nowej rundzie jak rozumiem. Pierwszą rundę rozegrał i wyniki powinny się liczyć.Cytat:
Zresztą w każdej lidze tak to funkcjonuje, że po rozegraniu przynajmniej 50% meczów wyniki się liczą a później walkowery.
Tak , o to mi chodziło , ale z tego co widze , to żadnego jeszcze nie rozegrał ....
voitek Zenit 4-4 Liverpool Volfgan
Voitek 4-4 Volfgan
Zenit i Liverpool
Prawdopodobnie przekreśliłem swoje szanse na mistrzostwo. :P Ale mecz kapitalny, jak zwykle fatalnie w obronie z mojej strony, gra Livepoolem mi nie służy.
Przebieg meczu:
1-0
1-1
2-1
3-1
3-2
4-2
4-3
4-3
Strzeliłem na 4-3 i 4-4 w 82 i 86 minucie, potem jeszcze oddałem strzał, niestety w środek bramki.
Sareth4 - Sebadab1
Milan 5:1 PSG
Na dobrą sprawę wynik powinien oscylować w granicach 8:4 , ilość słupków i poprzeczek i akcji sam na sam była niezliczona , zdecydowanie najciekawszy mecz jaki dotąd grałem :)
True -.-Cytat:
Ensis - Rostel123
Schalke 0:1 Valencia
Lagi były tak tragiczne, że się nie dało normalnie grać.
PotwierdzamCytat:
Zamieszczone przez Ensis
voitek BVB 3-0 Chelsea Hetman
@UP potwierdzam
Ta gra mnie tak wku...
Sareth4 - Ensis
Everton 3:0 Schalke
Kolejny pokaz slajdów. :evil:
Pierwszy mecz od dawna z przyzwoitą płynnością.
Ensis - Hetman
Schalke 0:0 BL
@up
potwierdzam
eFdei 3-1 Hetman
CSKA-Bayer
Hetman - Flagellum_Dei 1:3
Bayer - CSKA mać
przebieg :
1-0 43'
1-1 55'
1-2 78'
1-3 83' (rzut wolny bezpośredni - pierwsza bramka z wolnego w FIFA 13)
mecz płynny , chociaż w deszczu.
Ponieważ z Volfganem się mijam , William to walkower , rozegrałem mecz awansem z Hetmanosem.
Z góry przepraszam , że jedna kolejka w tył jest nie rozpisana , byłem troche zarobiony ostatnio , dziś wszystko uzupełnie i rozpiszę już do konca sezonu , natomiast ogólnie kto z kim gra jest wpisane na stronie challonge , link do niej macie , więc nie widzę problemu by grac swoje mecze.
voitek BVB 0-1 Milan Sareth