Spośród wszystkich nicków ten jest najgorszy więc zmieniam na mój stary nick z innych forów Thrakburzum w skrócie żeby dało się wymówić :lol: Thrak.
Wersja do druku
Spośród wszystkich nicków ten jest najgorszy więc zmieniam na mój stary nick z innych forów Thrakburzum w skrócie żeby dało się wymówić :lol: Thrak.
Arghhhhhhhhh...............
Nie zmieniaj na tego Traka po później będzie jeszcze Spartakus a po Spartakusie Roman!!!
Jak dla mnie to troche zalosne, ale ok
Im częściej zmieniasz nick tym trudniej cie zapamiętać, ja na ten przykład mam 1 od początku czyli jakieś 2 lata i 7 miesięcy.
TurboDymoMen wytrzymał pół roku, Pampa 2 lata i 7 miechów czym zawstydził TurboDymoMena :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
Wytrzymałość Pampy nie zna granic :lol:
Do Thraka - nie zmieniaj tylko avatara
Valfredotrakomatachaju[taki nick będzie najlepszy] zawstydził Turbodymomena i $uperesa razem wziętych.
Ile czasu ostanie się Trak jak uważacie ja mowie że jeden miech. :)
Oj współczuje Gallowi współczuje.... :mrgreen:
Co tam nick liczy się avatar przecież po nim się poznaje.
Mów za siebie :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Fallen
A zajac to zajac i kropka ;) :lol: :!:
wolisz być w galarecie czy w potrawce :lol:
A przecież każdy zna pana K to maskotka forum... :P
Chyba że doczekamy się kolejnej zmiany nicka ^^' Ale nie przewiduję tego. Obiecałem, że usunę konto jak będę miał ochotę na zmianę nicka ;)Cytat:
Zamieszczone przez Fallen
Co do Andzi: że tak zacytuję Maradona też się kończy na A. I ten argument jest ostateczny :D.
A co do mojego.
Czik to fajny nick! Skrócona wersja ksywki czikin nadanej przez wrednych kumpli. Jak to zwykle z ksywkami bywa, na początku się broniłem, potem stwierdziłem, że jest ok. A co do genezy:
http://www.portable.bg/images/storie...aders_logo.jpg
O, pamiętam tę grę :mrgreen: Nieźle się młóciło w kooperacji swego czasu 8-)
Jako ze jakże genialna nazwa Quer znaczy po niemiecku "w poprzek" co pewnie brać forumowa wiedziała ale ja nie, postanowiłem zmienić nazwę na Querces jako że większość pewnie nie wie o co chodzi pozwolę sobie zauważyć że to starego nicku dodałem tylko litery "ces" (tak ja też nie mogę w to uwierzyć). Mam prośbę czy ktoś kto umie mówić o tym samym w kilku językach możesz mi powiedzieć czy i teraz nie popełniam jakiejś gafy?
Matajahu nick nie ........ (wy już wiecie co) żeby zmieniać go co chwilę a zbyt długie nicki są niepraktyczne więc jak już daj lepiej po prosty Thrak (zauważyłem że jak nick nic nie znaczy to lepiej nikt na przykład nie będzie na ciebie wołał w poprzek a tobie łatwiej się z tym nickiem utożsamić).
Thrak to w czarnej mowie przynosić lub niosący a wiec coś się do tego da wymyślić a tak po za tym nie zamierzam zmieniać ani avka ani nicku.
PS. Długie nicki są niepraktyczne jak ktoś powoli pisze.
Długie nicki są niepraktyczne jak mają skomplikowaną budowę w jakiejś dziwnej mowie i są zmieniane co miesiąc, mata.
Nick jest w pewien sposób określeniem dotyczącym kogoś. Dlatego fajnie, jeśli nadają nam go inni. Jeśli wybierzemy sobie coś samemu i się tego trzymamy, a wszędzie dookoła to się przyjmie, to OK. Po co zmieniać nick co 2 tygodnie? Zobacz, że na forum przyjęło się Matajahu czy jak to tam szło. Nie zmieniaj już tego, bo tylko się ośmieszasz.
Dlaczego Witold... Tak mnie ochrzcili pracownicy kafejki w której gram w Medka. (domowy komputer to totalna porażka)
AgentMax - biedronkowy odpowiednik Domestosa ;)
Czarny Pajac - mój ulubiony
"Chce zyby grymas smiechu zeszpecił im twarze, brzydota zła zawsze napełniała mnie fascynacją i zrazała do nieśmiania sie"
(Joker w wywiadzie dla "Filmu")
Odrazu mówie(znaczy pisze), że swój nick dobre 3-4 lata przed Stalkerem. W sumie koledzy mi tak dali, bo miałem takie rozstępy na plecech(już znikły :D). Ale to tylko w necie i gry najczęściej. A tak w "realu" to po nazwisku lub po imieniu. Ewentualnie "Rafson", nawet nie wiem czemu :P
Evanger był moją ulubioną postacią w grze Kult Królestwa Heretyków.
Jest on katem tamtejszej Inkwizycji z ograniczonymi umiejętnościami magicznymi chociaż jak każdy w Inkwizycji potrafił się przemienić w potężnego i wielkiego stwora... On miał z nich wszystkich czyli bossów najwięcej życia (chyba 50 tysięcy) i posiadał wielki topór. Lubię go przez jego charakter pijackiego i agresywnego kata no i działał w imię sprawiedliwości oraz honoru.
Thrak weź się chłopie ogarnij, bawisz się w celebrytkę zmieniając te nicki, tylko kogo to właściwie obchodzi.
Bez urazy, ale cholernie mnie tym denerwujesz, ale już chyba dawno skończyłeś widzę. Tak trzymaj ;)
Niewiem czy już pisałem o swoim nicku, ale przed Apokalipsą miałem bravehe4rt, a teraz Brave ;)
O pochodzeniu nicka łatwo się domyślić :P
Tak, od Fiata Brava.Cytat:
Zamieszczone przez Brave
U mnie to chyba nie trzeba nic wyjaśniać 8-) szkoda, że w tym roku się nie wybiorę :cry:
No szkoda...Steczkowska bedzie sie wydzierala w nieboglosy :lol:
Sam Fisher - Kakashi to Ty? :shock:
Wow, nagroda miesiąca! :mrgreen: Czekałem na to aż ktoś się skapnie. Pierwszy skapnął się Aquila, ale to na privie.Cytat:
Zamieszczone przez Bronti
Niektórzy zorientowali się wcześniej. Wystarczyło tylko popatrzeć na liczbę postów, i autorstwo poszczególnych tematów ;)
BTW-złamałeś obietnicę. Miałeś skasować konto :lol:
On złamał, ale admin mam nadzieje będzie konsekwentny 8-)
Nie zwalajcie winy na mnie :D To Kakashi złamał obietnicę ;) Jego banujcie, a nie mnie xD
Nie chcę się chwalić, ale pierwszy skapnąłem się ja, noobie. 8-)Cytat:
Zamieszczone przez Sam Fisher
nie liczę adminów tak jak bukmacherzy nie liczą henryego na MŚ :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Jarl
Sejm powinien zatwierdzić jakiś dokument o zakazie zmiany nicków na forach internetowych :D
Tak na serio, to admini nie powinni zmieniać nicków na każde zawołanie.
Czemu nie ?
Bo pozniej ciezko sie zorientowac kto to. Ja na przyklad domyslilem sie, ze ktos zmienil nick ale ni cholery nie bylem w stanie dojsc kto to :P
Co innego Matatjahu, ktory zmienial miliard razy, ale zawsze na jakies posrane
Mi sie tam nie podoba to zmienianie nickow... Raz jeszcze rozumie, ale dwa, trzy i sezonowo? Po co to? Szukanie siebie? A akurat nowy nick Kakshiego latwo bylo poznac. Master Chief juz byl, teraz sam Fisher, no a kto ma duzo postow i czesto zmienia nicki? Odpowiedz jest jedna;)
Mogę zmieniać nicki tak samo jak Ty możesz zmieniać avatary ;) Zazdrościsz inwencji twórczej? :D
Chyba niepewnej tozsamosci :D i nie zazdroszcze.Cytat:
inwencji twórczej?
Moja PEWNA tożsamość wymaga zmian. Tak samo jak Twoja bielizna każdego dnia... ;)Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
Proponuję ci poświęcić cały dzień na rozmyślaniu na temat nicku i zdecydować się na jeden.Cytat:
Zamieszczone przez Sam Fisher
Admini nie powinni zmieniać nicków userów, a jak już chcą to neich se konto nowe założą.
Nie dyskutujmy już o potrzebach poszczególnych użytkowników odnośnie 'bycia fajnym' joke, nie spinać się. Ja mam jeden nick, dobrze mi z nim i nie wyobrażam sobie występowania pod innym. Też mi się nie podoba ciągłe zmienianie nicków na zupełnie inne, ale whateva'.