Owszem, ja wrzuciłem tego linka.
Jednak wstawiłem to w tawernie jak widać nie w agorze. Mój błąd, że nie wstawiłem tego w "centrum humoru" może wtedy wyczułbyś po co to wstawiam.
Cytat:
PaskudnyPludrak zawsze tak reaguje kiedy sie krytykuje pejsatych.Sprawdź w Agorze ;)
zauważyłem :D dlatego spływa to po mnie, jak po kaczce :lol:
10-02-2014, 16:31
PaskudnyPludrak
Re: Ciekawe rzeczy, linki, wydarzenia
Cytat:
Zamieszczone przez exar
. Mój błąd, że nie wstawiłem tego w "centrum humoru" może wtedy wyczułbyś po co to wstawiam.
Wcześniej byłem sceptyczny co do min morskich w Shogunie2 a tutaj proszę: 17.50 :P
[ukryj:ujxdzfzr][youtube:ujxdzfzr]http://www.youtube.com/watch?v=Wqs8s0zB2_s[/youtube:ujxdzfzr][/ukryj:ujxdzfzr]
Mała prośba:
:idea: wrzucajcie filmy w "spoiler" albo w "ukryj" bo się przeglądarki wieszają.
27-03-2014, 18:54
McAbra
Wpiszcie w Google "Atari Breakout" i wejdźcie w grafikę. :P
27-03-2014, 19:01
Shay Ruan
Świetne to. :D
28-03-2014, 18:13
Nezahualcoyotl
Lektor z uplywem czasu dosc przynudza lecz widoki w tym dokumencie to wynagradzaja ;)
[spoiler:1zablxy3][youtube:1zablxy3]https://www.youtube.com/watch?v=fMvUw5NNwTc[/youtube:1zablxy3][/spoiler:1zablxy3]
30-03-2014, 13:03
kirlan
Anatidefobia - strach przed byciem obserwowanym przez kaczki.
Jak ktoś ma to niech NIE ogląda.
[ukryj:1q3avuhr]Jesteś pewny że CHCESZ to obejrzeć??
Od najdalszych zakatkow Kosmosu po najglebsze zakamarki ludzkiego ciala
[spoiler:1oa5v5sq][youtube:1oa5v5sq]https://www.youtube.com/watch?v=NvG-jqGsWSk[/youtube:1oa5v5sq][/spoiler:1oa5v5sq]
08-04-2014, 10:37
szwejk
Tekst o niewolnictwie w Rzymie + obrazy inspirowane starożytnością.
Szwejk - to o tej wodzie butelkowanej i kranówce to pewnie prawda, ale nie w odniesieniu do wszystkich miast i ujęć wodnych. W Bydgoszczy, Toruniu i Aleksandrowie Kujawskim kranówa jest czerpana z ujęć powierzchniowych, inaczej niż w innych miastach, gdzie woda jest brana z ujęć głębinowych.
10-04-2014, 12:50
laiokon
Dokładnie. Jednak większość osób i tak obawia się spożywania kranówy. Nie zawsze słusznie jak widać.
Umiesz trzy akordy ale niekoniecznie darcie mordy? Nie ma prostszego sposobu na zdobycie rekordu Guinessa niż to wydarzenie - Thanks Jimi Festival! Pięć akordów, dziesięć minut gry w towarzystwie tysięcy innych gitar i las jaki powstaje na sam koniec!
Gwiazdą wieczoru Steve Vai, a z polskich kapel Luxtorpeda! W dniu koncertu, dla grających znacznie zniżkowy bilet! :)
29-04-2014, 15:29
szwejk
Niemcy to jednak państwo poważne (dla Polski, śmiertelnie poważne). Dwie wojny nie przeszkodziły im. Cele te same tylko dekoracje inne (unijne).
Fragment:
"...Organizacja ekonomiczna opierałaby się na dominacji Niemiec, które narzuciłyby szereg korzystnych dla siebie umów ekonomicznych z podległymi im satelickimi państwami takimi jak Ukraina czy Polska (...)Sama Polska miała być stopniowo germanizowana, także poprzez zmniejszenie populacji polskiej na skutek klęsk głodu..."
Po co głodzić? Wystarczy rozwalić rodzimy przemysł i sami wyjadą... "10 lat świetlnych w UE!":blee:
Nie sądzę że jest to materiał antysemicki tylko opisujący pewne aspekty państwa Izrael ,program odnoszący sie do działań współczesnych rządów w tym kraju pokazujący jak władze w tym kraju odnoszą się do pojęcia holokaustu.