No właśnie kiedys szukalem i byly takie badziewia, dlatego jestem gotow zaplacic za 24h uzytku heh...SE W880i
edit:
Patrzylem naviexpress czy cos takiego, ale to dla samochodow raczej;)
Wersja do druku
No właśnie kiedys szukalem i byly takie badziewia, dlatego jestem gotow zaplacic za 24h uzytku heh...SE W880i
edit:
Sory, że trochę długo się nie odzywałem, ale choroba mnie zmogła :)Cytat:
Zamieszczone przez Ronin
A teraz doszedł kolejny problem. Może to coś rozjaśni. Kilka dni temu brat wspominał, że wyszukiwarka na stronie wrzuta. pl nie działa. Postanowiłem to sprawdzić. Okazało się, że problem o którym mówił brat istnieje nadal. Nie można wyszukać wpisanej nazwy. Ale wpadłem na pomysł aby zrobić to inaczej:
Szukałem filmu X. W goglach wpisałem X - wrzuta. pl. Wyświetlił mi się link do tego filmu. Wszedłem pod wyświetlony link, nacisnąłem start po czym film dosłownie od razu się zbuforował ale nie ruszał - nie wyświetlał się ani obraz ani dźwięk. Dokładnie tak samo jak na smog. pl( z tą małą różnicą, że na smogu wcale się nie buforuje). Nie wiem co się dzieje, a nie mam zamiaru robić formatu :evil:
Aha. Jeszcze jedno. Może to mieć związek z nowo zainstalowanym programem jv16power tools- programik do usuwania śmieci z dysku. Data instalacji zgadzała by się mniej więcej z powstaniem tego problemu aczkolwiek nie dam sobie głowy uciąć. Jak go użyłem pierwszy raz to usunął mi trochę za dużo. Musiałem włożyć płytę od pakietu Office gdyż Word musiał doinstalować usunięte pliki przez ten program. Ale przecież jak już wspominałem filmy na innych portalach chodzą bez problemu. Gry i filmy na dysku również więc nie wiem o co biega.
Może problem leży w przeglądarce? Wypróbuj inne.
To raczej nie robi żadnej różnicy, szczególnie w telefonie bez gps gdzie każda działająca aplikacja jest na wagę złota :) .Cytat:
:roll: Na moje to skopana wtyczka albo jakiś "komponent" przeglądarki. Odinstaluj przeglądarkę i zainstaluj ponownie. Wypróbowanie innej przeglądarki (nawet / zwłaszcza jeśli najpierw musisz ją zainstalować) to też bardzo dobry pomysł.Cytat:
Zamieszczone przez Łycha
---------
Ps. Portale mogą korzystać (i korzystają) z różnych formatów filmów, więc to co napisałeś potwierdza że chodzi o konkretny plugin czy inny składnik. A z "czyścicielami" i "naprawiaczami" systemu trzeba ostrożnie. Sam się parę razy przejechałem na tych "pomocach" :evil: stąd wiem.
Trochę robi, bo nie potrzebna mi wiedza, gdzie są korki, nie patrzylem tego na telefonie xP ale jak czytalem na stronce, powinno zadzialac ale nie wiem czy się przyda, wolałbym coś dla piechoty ;)Cytat:
Zamieszczone przez Yaevinn999
Przepraszam za multipost, ściągnąłem plik jak go Wlaczylem sie okazalo ze to jeden z najgorszych wirusow zaraża plik Lsass wyłączył mi odrazu antyviry i zaporę, nie da sie go usunac programem ani ręcznie ani zakończyć procesu. Wirus to sasser jeśli ktos ma latke do xP 32 bit niech da, przywracania systemu tez sie nie da zrobic. Jutro chyba format mnie czeka, chyba ,ze poszukacie i pomożecie jakos
Odinstalowałem Mozille firefox 3.5.X i zainstalowałem 3.6.8 i nic nadal to samo. Na IE też dokładnie to samo... Zainstalowałem Opere 10.61 i nic - również to samo. Nie no ja już nie wiem co robić - problem leży gdzieś głębiej a ja nie chciałbym robić formatu z tego powodu. Cholera... brak mi już chęci i sił aby próbować zwalczyć ten problem.Cytat:
Zamieszczone przez kirlan
http://pececik.com/showthread.php?t=12848 Widzę, że nie tylko ja mam ten problem. Szkoda, że gość nie napisał jak to zrobił. Zarejestruje się do tamtego serwisu i spytam, może będzie pamiętał.
Pisałem do gościa. Jemu problem sam się rozwiązał na drugi dzień. U mnie drugi tydzień to trwa...
Łycha
:roll: To może odinstaluj(wszystkie) a dopiero potem zainstaluj ponownie programy odtwarzające (windows media player, Qick time player itp itd).
Z formatem się nie śpiesz. Zamiast tego sprawdź pliki temp (wywal), kosz (opróżnij) i ogólnie zarządzanie RAM - jakie składniki się do niej ładują, jakie jej obciążenie
--------------------
OskarX
Nie wiem czy o to ci chodziło ale proponuję
Spróbuj tego / jednego z poniższych:
• ftp://ftp.f-secure.com/anti-virus/tools/f-sasser.zip
• ftp://ftp.f-secure.com/anti-virus/tools/f-sasser.exe
• ftp://ftp.f-secure.com/anti-virus/tools/f-sasser.txt
albo
http://www.microsoft.com/downloads/d...3-75b8eb148356
.......
Celowości przesyłania bezpośrednio nie widzę, ale jak chcesz to ściągnę i ci wyślę na maila albo coś. Powodzenia!
Zdecydowałem się przesiąść z Xp'eka na Windows 7 wiec i tak pójdzie format :)
Witam. Kumpel ostatnio mnie namówił aby przesiąść się na Windows 7 z którego on korzysta już dawno. A dla mojego sprzętu jest to w zasadzie lepsza sytuacja bo 7 będzie w wersji 64 bit a ramu mam 4 gb czego XP w całości nie widzi. Kumpel twierdzi, że pod 7 na wersji 32 bit nie miał absolutnie żadnych problemów z grami i programami( no poza tym, że czasami trzeba ściągnąć inną wersję programu). Teraz kumpel kupuje nowego kompa więc chce się przesiąść na 64 bity. Ale mam kilka pytań do użytkowników Windows 7
1. Czy rzeczywiście Win 7 nie sprawia problemów i jak wygląda sytuacja z grami i programami na wersji 64 bit :?:
2. Czy są jakieś problemy ze steam'em i Empire Total War pod siódemka. :?:
3. Czy te najbardziej pospolite programy typu Winrar, Winamp, odtwarzacze filmów itd będą chodzić bez problemu :?: oraz jak wygląda sytuacja z plikami które są spakowane. Czy pod 7 winrar będzie ok :?:
4. Wiem, że Win 7 ma już zintegrowany DirectX 11. Mam grafikę która obsługuję Directa 10 i wiem również, że 11 jest kompatybilna z kartami które obsługuję Direct 10. Ale czy w takiej sytuacji po formacie nie ma potrzeby instalacji 9 czy 10 :?:
5. Jak wygląda sytuacja z wszelkiej maści kodekami na wersji 64 bit :?: