Co ciekawsze to chyba nie jest ostatnie DLC do Attyli.Na wiki dalej jest zapis-"Next faction coming soon".
Albo lenie z CA zapomnieli to zmienic,albo jeszcze nad czyms pracuja.
Wersja do druku
Co ciekawsze to chyba nie jest ostatnie DLC do Attyli.Na wiki dalej jest zapis-"Next faction coming soon".
Albo lenie z CA zapomnieli to zmienic,albo jeszcze nad czyms pracuja.
Też na to liczę. Przy Rome 2 nikt się nie spodziewał już DLC, a na krótko przed premierą Attyli otrzymaliśmy kolonie czarnomorskie.
Ejjjj... Ludzie, co z tym niby wcześniej spekulowanym DLC? Premiera młotka już była i nie wiem czy jest szansa na cokolwiek. Nigdy po premierze gry nie dali DLC do poprzedniej. Co najwyżej patch jakiś...
Też czekam na jakiś " ochłapik" ale już chyba nie ma co, marzyłem o jescze jednej mini kampanii i implementacji Dx12 ale widocznie CA uznało ze wydoili z tej odsłony juz wystarczająco. Pozostaje czekać na Kingdoms
Biorąc pod uwagę, że mają podobno dwa czy więcej zespołów - jeden od młotka; jeden historyczny itp To w sumie czemu nie. Mogli by karmić czymś fanów historyków aż do premiery kolejnej historycznej gry.
Na jedną frakcję FLC możemy przynajmniej jeszcze liczyć. Tak jak zauważył Azradiel mogą podtrzymać zainteresowanie historycznej części serii i nie ważne czy to będzie jakaś nacja stepowa (Bułgarzy, Awarowie czy Roksolanie) czy też dostaniemy germańskich Herulów. W Attyli mamy 118 osiągnięć więc mogą spokojnie dobić do 120 dając jedną frakcję plus wymyślając jeszcze jakąś nową odznakę.
Coś tam jeszcze dłubią. Zapewne wyjdzie jeszcze jeden patch z darmową Armenią i to będzie tyle. Sarmatów w Dlc już chyba nie zobaczymy bo podejrzewam , że zajmą się już nową grą historyczną. A druga ekipa CA zajmująca się Warhammerem pracuje nad morzem Dlc do tej odsłony by wycisnąć z niej jak najwięcej. Jest na to popyt co widać po wynikach sprzedaży gry.
Wszedł właśnie nowy patch - póki co żadnych nowości w sprawie tej nadchodzącej frakcji Załącznik 1539
Właśnie nie wiem co to, szukałem ale widocznie za słabo. Co prawda do S2 także wychodziły malutkie łatki w czasie R2 i nie pisali o co chodzi.
Cytat:
And just a minor addition - the update for Total War: ATTILA that deployed recently is a small fix for Age of Charlemagne that fixes the game crash during end turn cycle on Frankish separatists. If you were wondering, now you know.
To tylko taka mała poprawka co do AoC.