Zrobimy ten mini turniej według Sapera, bo jest super. Zrobił się ciekawy dreszczyk emocji przy tych barażach. Frakcje i mapy wpiszę jak tylko dostanę jakiś kontakt od DonVegi lub Polemajosa.
Wersja do druku
Zrobimy ten mini turniej według Sapera, bo jest super. Zrobił się ciekawy dreszczyk emocji przy tych barażach. Frakcje i mapy wpiszę jak tylko dostanę jakiś kontakt od DonVegi lub Polemajosa.
Gratuluję grupie D uniknięcia baraży tak samo jak mojej grupie F :)
Jednak za zwycięstwo są chyba dwa punkty. :D
Ale gafa z mojej strony xD Dajcie mi chwilkę, bo muszę to jeszcze raz przeanalizować.
Już poprawiłem. Ale nic się nie zmieniło, wszystko tak jak było. Póki co czekam na DonVegę albo Polemajosa żeby wylosował frakcje i mapy. Jeśli będzie opóźnienie to baraże się przesunie o jeden dzień, nic się nie bójcie.
Ale sobie kolega Stanowicz zawalił. Mając realną szansę na awans z 4 punktami z grupy odpuścić w ostatnim meczu. Niezła strategia. :drunk: Nawet Famix nie był pozbawiony szans na awans.
Czyli ja z Tuffem gram jeden mecz czy ile w końcu? Bo już trochę się pogubiłem :rolleyes:
Sapperze, odniosłem się do wpisu Turka:
"Stanowicz i Famix 0:0, przekroczenie terminu. Proszę sędziów o wylosowanie ich zużytych frakcji."
Tuff i Il Duce mają jeszcze szanse na wyjście z grupy?