Re: Pytania o mody. Czyli szukasz,tutaj zapytaj....
Witaj.
Chodzi Ci o ilość wojaków w oddziale? Grałem w wiele modów i zauważyłem że w większości ta ilosć jest standardowa tzn taka jak w czystym Medku. Ale oczywiście możesz zmienić własnoręcznie bardzo prosto, zajrzyj do poradników modderskich jeśli chcesz spróbować :)
Czy po instalacji Bellum Crusis na angielską wersję Medievala 2 oraz Kingdoms, a nastepnie instalacji spolszczenia wszystko będzie ok? Czy np. spolszczenie działa tak, że część plików jest zostawionych z oryginalnej wersji, bo zakłada, że każdy i tak ma polską?
Nie powinno być problemu żadnego.
Czy jest jakiś mod poprawiający wygląd koni? Z tego co mi się wydaje większość modów korzysta z tych z oryginalnego medka tylko z innymi teksturami. Niestety oryginalne modele są brzydkie i niekształtne. Czy są mody korzystające z jakichś lepszych modeli?
Pewnie że są, Bellum Crucis, Rusishi, Eras Total Conquest, Invasio Barbarorum 2, najnowszy Polish Kingdom chyba je ma lub będzie miał, Renesans, OiM2, Third Age, Sundering, CoW i zapewne wiele innych :)
Cytat:
Zamieszczone przez Lwie Serce
Pewnie że są, Bellum Crucis, Rusishi, Eras Total Conquest, Invasio Barbarorum 2, najnowszy Polish Kingdom chyba je ma lub będzie miał, Renesans, OiM2, Third Age, Sundering, CoW i zapewne wiele innych :)
Dzięki. Ściągnę i pooglądam. Dopiero od paru dni interesuję się modami do MTW2 i ich ilość jest nieco obezwładniająca. Do tego submody, unit packi, skin packi, fixy, kompilacje.. można osiwieć.