Re: EMPIRE TOTAL WAR - dyskusje ogólne
znalazłem rozwiązanie tego problemu długich tur komputera(gdzieś niedaleko powinien być temat)
otóż wystarczyło zacząć grę od nowa w moim przypadku(i/lub ewentualnie usunąć wszystko co ma związek z E:TW i ponownie zainstalować)to zadziałało...
Cytat:
Zamieszczone przez marchlew
witam gdzie mam szukac tych jednostek dlc w celu zmiany limitu w dbeditor ???? dzieku za info
1. nie ten temat ;)
2. DBeditor nie działa niestety na najnowszym patchu...chyba, że pojawiła się jego najnowsza wersja, ale nic mi o tym nie wiadomo
3. użyj pack file editor > unit tables i tam masz w kolumnie unit_limit i wyzeruj wszystko...
fajnie super ale gdzie jamam szukac tego pack file editor ??????? bo jestem ciemny ,niestety to jest jakis program ?????? albo cooooo ,pomocy ;)
to jest pack file manager...może dlatego nie możesz znajść :lol:
o prosze jak mi pomogl :evil: lepiej bys napisal jak sie to edytuje bo juz to znalazelm i mam to ale jak sei dodaje pliki te ktore chce to nie wiem .......mondralo ;)
Na początku kampanii Persowie mają jednostki Fellahunów (mniej więcej) i Egipskich muszkieterów da się gdziekolwiek rekrutować te jednostki ?
marchlew, ile ty masz latek? :roll:
A co do tego jak edytować wystarczy że sobie wejdziesz w db folder i tam masz wszystko co tylko chcesz... :mrgreen:
Siemka !!
Możecie mi powiedzieć czy jest jakiś patch/mod,który poprawia tę grę bo dostaję już od niej kota !!
Siedziałem chyba godzinę na bitwie o Warszawę.Miałem zdecydowanie mniej wojsk ale jakoś udało mi się wygrać.
Zadowolony z uśmiechem na ustach a tu grami bitwy nie kończy no normalnie w furię wpadłem !!
Ludzie macie jakieś te mody czy cuś,żeby mi się takie coś w przyszłości nie zdarzyło ??!!
Grę mam chyba zaktualizowaną skoro na steamie się uruchamia...
a czy to wazne ??? nie kazdy musi zie znac na roznych usprawnieniach gier (co ,jak <kiedy ) prosilem o pomoc a ty sie wysmiewasz ........... pozdro
Nie wyśmiewam, po prostu masz wszystko opisane wystarczy poszukać...
Ludzie!Empire total war i Napoleon mają bardzo rozbudowaną politykę...aż ZA bardzo.Rewolucje denerwują,listy z żądaniami też...TA GRA DOBIJA!To nie ten stary dobry medek czy rome o nie.....
:| Podrasowana grafika-Fakt
W ogóle podręcznik od historii jest najnudniejszy w dziale nowożytnym.Rozbiory,powstania
,czasy Napoleona..............Nie lubię nowożytności -ma to słaby wpływ czy lubię Empire.
Najbardziej WKURZA polityka.Grałem raz tą konfederacją i wybiłem mogołów.Ale jeeeeeeeeeeezzuuuu
zamieszki,bunty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KURDE nie podoba mi się ta gra.Żałuje dziewięciu dych.... żałuję....