Wyjeżdżam na dwa dni bez dostępu do kompa, więc prosiłbym we wszystkich KO w których uczestniczę o wyrozumiałość i przeczekanie mojej abstynencji. Powrót:26.07.2012
Wersja do druku
Wyjeżdżam na dwa dni bez dostępu do kompa, więc prosiłbym we wszystkich KO w których uczestniczę o wyrozumiałość i przeczekanie mojej abstynencji. Powrót:26.07.2012
Czyżby to był wyjazd do Centrum Terapii i Profilaktyki Uzależnień? ;)Cytat:
i przeczekanie mojej abstynencji.
Zamiast przekręcać słowa skup się bardziej na WKO 30 i nowej MKO ;p
Tylko żartowałem, spokojnie. :P Bo fajne przejęzyczenie miałeś. :P
Wyjeżdżam i do 5 Sierpnia nie będę mógł wykonywać tur.
Wróciłem nieco wcześniej. Jeszcze z dzień się ogarnę i zacznę wszystkim się na bieżąco zajmować.
K46- Litwa
Sytuacja:
Pon z Zakonem: 15 tur
Sojusze: Polska, dania
Wojny: nie wiem
O więcej informacji Do Seby225.
Witam, nie będzie mnie w okresie 26.07.2012 - 18.08.2018 lub 25.08.2012
Żadna z KO nie powinna na tym ucierpieć, każda będzie miała swojego zastępce
Krzyżaki XLVI - Polska - spikrambo
Brytania XXXIX - Irlandia - Adi087
MKO XXIII - Anglia - Firzen
MKO XXV - Węgry - Firzen
WKO XXXIII - Turcja - Domen
K XLIII - Dania - Firzen
K XLIV - HRE - Adi087
MKO XXVI - Węgry - Firzen
W nowej WKOXXXIV która dopiero powstaje poprosze Firzena żeby ogarnął za mnie wybieranie frakcji itd.
Wszelkie sprawy negocjacyjne pisać do zastępców, oni teoretycznie wiedzą co i jak :D.
Pozdro
Jutro jadę na obóz więc poszukuje kogoś kto zaopiekuje się kilkoma MKO
viewforum.php?f=463
Tutaj prowadzę Imperium Ommajadów i z uwagi, że to dopiero początek sytuacja jest całkiem niezła. Prosiłbym wrócił moimi armiami na ziemię ze statków.
viewforum.php?f=415
Tutaj otrzymałem od innego gracza Polskę w tragicznej sytuacji. Staram się głównie skupić na obronie ale nie liczę, że ta MKO przetrwa.
viewforum.php?f=473
Brytania w której nic nie zrobiłem bo 2 razy coś się psuło, ktoś może przejąc Walię na własne hasło.
Jeżeli znajdzie się dzisiaj chętny to proszę o jakieś Pw do mnie, jeżeli znajdzie się po moim wyjeździe to proszę pisać do MG danej KO.
W pierwszej kampanii prowadziłem także za Mayu Szkocję, gdyż ten ma zepsuty komputer + Kreygen, który ciągle pracuje i nie ma czasu na grę. Dla nich też mógłby się znaleźć zastępca nie wiem na jak długo, o informacje proszę zgłosić się do Domen'a.
Wracam 5 sierpnia.
Ten link odnosi się do Brytanii 40 :P Gdzie masz turę :PCytat:
Zamieszczone przez Basai