Mozesz tez probowac jedna i ta sama armia(bez gen) czesto walczyc i to z przewazajacymi silami wroga.Czesto po kilku takich wygranych dostajesz komunikat iz jeden z twoich dowodcow wyroznil sie na polu bitwy i czy chcesz go awansowac...
Wersja do druku
Mozesz tez probowac jedna i ta sama armia(bez gen) czesto walczyc i to z przewazajacymi silami wroga.Czesto po kilku takich wygranych dostajesz komunikat iz jeden z twoich dowodcow wyroznil sie na polu bitwy i czy chcesz go awansowac...
Mam taki problem gdyż jak gram odą to nie mogę szkolić Ashigaru z długimi yari a mam plac ćwiczeń i obóz?
A masz dlc sengoku jidai?
Nie
I mam jeszcze jedno pytanko które dlc bardziej polecacie Ikko-Ikki czy Harroti?
Długie yari odblokowują się dopiero po kupieniu Sengoku Jidai.
Ikko-ikki jest lepsze. ;)
Od dłuższego czasu zbierałem się do zakupy Shoguna i raczyłem oczy wszelkimi recenzjami, zwiastunami itd. Ale w tym momencie szalę przechyliły dwa znalezione w sieci zwiastuny dotyczące gry multiplayer.
Moje pytania dotyczy właśnie tego trybu. Czy jako kompletny nowicjusz mam szanse na czerpanie zabawy z gry? Czy nadal można zaobserwować pojawianie się nowych graczy, czy spotyka się głównie starych wyjadaczy, z doświadczonymi dowódcami? A z kolei, jeśli match-making polega na dobieraniu dowódców o podobnym poziomie doświadczenia, to czy mam szanse na grę z kimkolwiek (w sensie czy nadal są początkujący)?
Jestem :) - chociaż mnie do zakupu skłoniła cena ( 25 ZŁ )
Czy DLC można kupować tylko na steam, czy może są gdzieś jeszcze + bardziej atrakcyjne cenowo
ja na alegroszu kupiłem, nie bawiąc się paj-palem.itp
Wie ktoś może gdzie mogę sprawdzić szybkość jednostek? Jestem pewien, że kiedyś gdzieś to widziałem, nie mogę sobie przypomnieć gdzie, a jest mi to dość niezbędne.