Jednak linki nie działają! Próbuję ściągnąć i nic!
Wersja do druku
Jednak linki nie działają! Próbuję ściągnąć i nic!
http://przeklej.org/file/XYoeHL/MXL.part1.rar
http://przeklej.org/file/DmiFvp/MXL.part2.rar
na firefoxie działa, nie zrażaj się tym że nie pokazuje ile czasu pozostało.
Jest problem! Część pierwsza jest OK, ale w części drugiej jest jakiś błąd. Ściagałem ją kilka razy z różnych komputerów i zawsze przy wypakowywaniu sciagniętego pliku (gdy już rozpakowano ok. 435 MB) wyskakuje błąd. Czy dało by się zamiescić te część (albo calość w jednym kawałku - to by może było najlepsze) jeszcze raz? Byłbym wdzięczny.
Mam pytanie czy ten mod jest do pierwszej części Medievala czy do drugiej?
A w jakim dziale jest umieszczony ten temat? ;)
Powtórzę prośbę! Czy można zamieścić nowy link do 2 części modu (lub zamieścić link do modu w całości), gdyż w ściaganym jest bład i nie daje się go rozpakować! Będę bardzo wdzięczny.
Pozwolę sobie jeszcze raz poprosić o link do miejsca skąd mógłbym ściągnąć mod M2TW XL. Powyższe nie działają, zresztą część druga ściąga się z jakąś wadą i nie da się jej rozpakować (wcześniej próbowałem kilka razy). Będę dozgonnie wdzięczny.
Będę uparty i kolejny raz poproszę albo o podanie aktualnych linków do tego moda (podane nie działają) albo o jego przesłanie w jakikolwiek inny sposób (jeżeli to możliwe). Będę wdzięczny za pomoc.
Wielkie dzięki za namiary!!! Ale dalej mam problemy. I to pomimo przeczytania instrukcji. Byłbym więc wdzięczny za "łopatologiczne" wyjaśnienie montażu moda.
A przechodząc do konkretów:
Po ściągnięciu otrzymałem dwa pliki WinRAR. Rozpakowałem w osobnym, specjalnie do tego celu utworzonym folderze (poza grą), najpierw ten z nr 1 a potem ten z nr 2. Przy drugim pokazało mi się pytanie czy zamienić istniejące pliki - ? To mnie skonfundowało, bo w zasadzie innej opcji nie było. Więc zrobiłem to. Otrzymałem plik 7z SFX który rozpakowałem do katalogu z grą do katalogu "mods" (tam gdzie są teutonic, crusades, british_isles i americas oraz gdzie mam innego moda PDER). Próbowałem ruszyć i po odpaleniu pliku wsadowego MXL (ikonki na pulpicie oczywiście nie miałem - w ogóle nie zauważyłem żadnej ikonki) gra ruszyła ale nie mogę uruchomić mapy kampanii (możliwości kończą się na wyborze frakcji). Nie działają również bitwy - do bitwy z własną konfiguracją miałem tylko machiny i nie mogłem uruchomić jej, bitwę szybką uruchomiłem ale też miałem tylko machiny, które znalazły się na morzu (!) błyskawicznie utonęły i wszystko się skończyło. Co tu jest grane? Podejrzewam, że coś skonociłem. Ale co? Intuicja mi mówi, że coś na samym początku. Byłbym bardzo wdzięczny za poradę co rozbić.