Re: Broken Crescent 2.3.2
Nie da się. "Skorumpowany wezyr" to tylko nazwa buga, który nie ma nic wspólnego z zaprojektowaną przez CA korupcją, będącą częścią gry. Bug potrafi odebrać i pół miliona dinarów podczas jednej tury i bez aplikowania 2.3.2.1 można go niwelować tylko używając konsoli. Jest to po prostu nasz błąd w skrypcie.
Witam. I jak tam Ktoś gra w tego wspaniałego moda, czy tylko ja w niewielu wolnych chwilach jakie mam? Pozdrawiam.
Na razie muszę ściągnąć ostatnią wersję i może wezmę sie do roboty nad jednostkami Wudang.Ale zaznaczam może...:P
Fix nr 2.3.2.2 do patcha 2.3.2, wydany. Link jest na stronie nr 1 tego tematu. Ktoś gra w tego świetnego ale nieco zapomnianego moda? Ja za wiele czasu ostatnio nie mam ale gram co jakiś czas w Broken Crescent 2.3.2 z powyższym patchem. Pozdrawiam.
Mam ochotę zagrać w tą modyfikacje, pamiętam jednak co mnie zniechęciło do niej grając dawno temu w jedna z pierwszych wersji, bodaj 1.5?, chyba. Był to ogromy spam armii. Czy w wersji 2.3.2 z fixami także to występuje z taką siłą?
W 2.3.2 z fixami jest lepszy balans niż w wersji pod Medka tej wcześniejszej, spróbuj jak coś powiem Ci co możesz zrobić by zrównoważyć rozgrywkę, na razie zagraj na oryginale. :mrgreen:
Witam wszystkich i mam pytanko czy trzeba instalować jakąś poprzednią wersję czy wystarczy zainstalować wersję 2.3 + patch + fix żeby gra śmigała jak należy?
Wersja 2.3 jest samodzielna wymaga Kingdoms w wersji 1.5. I żadnej wcześniejszej wersji BC nie trzeba instalować. Pozdrawiam.