Mizutsu jak najbardziej Ci przeszkodzi w kontynuowaniu kampanii z poprzedniej wersji.
Helvard, cóż ciesz się, że są jako jednostka. Tylko część ma flambergi i to mniejsza część.
Wersja do druku
Mizutsu jak najbardziej Ci przeszkodzi w kontynuowaniu kampanii z poprzedniej wersji.
Helvard, cóż ciesz się, że są jako jednostka. Tylko część ma flambergi i to mniejsza część.
Witam.
Czy możecie poprawić teren na północ od Rygi. Rzeka Dźwina nie wpada do morza i miasto można zaatakować bezpośrednio od północy. Tak załatwił mnie Nowogród. Blokowałem most na wschód od miasta, a armia Nowogrodu przeszła sobie spacerkiem po plaży.
Pozdrawiam
Witam
Po zainstalowaniu megasubmoda rozpoczynam nową kampanię i pod koniec ładowania wyskakuje błąd żebym zmniejszył ustawienia jakości.Zmniejszam do najnizszych i dalej rozpoczynając kampanię wywala do błędu, szybka bitwa mi normalnie działa.Grając w czyste BC 6.3 nie uświadczyłem czegoś takiego ani razu.
Usuń map.rwm z data.world/maps/campaign/custom i odpal
Jak to nie pomoże to zainstaluj ponownie. Pierwszy raz takie coś czytam. Ew. pobierz ponownie sam instalator megasubmoda i zainstaluj.
A wpadała :) Widocznie znowu mułu z rzeki naniosło. :shock:Cytat:
Zamieszczone przez dargar
Mietek77, w ogóle jak się przyjrzałem, to się porobiło sporo takich trójkącików na liniach brzegowych, np. w okolicach Polski czy Anglii. Skąd to się wzięło, bo w czystym BC tego nie ma?
Już jestem blisko końca pracy, tylko niech się do mnie na PW zgłoszą tak z 2-3 osoby, które by poświęciły z dzień na sprawdzenie, czy gdzieś mi coś się nie pomieszało, bo sam pamiętam jak kiedyś do MXL przy cenie jednej z jednostek poszło o jedno 0 za dużo ; P
Nie otrzymałem odpowiedzi, po raz kolejny pytam się czy będziecie rozmawiali z Włochami na temat zamieszczenia robionych teraz poprawek odnośnie Polski do ich najnowszej wersji moda? Ciężko jest tak, by mi odpowiedzieć na te pytanie? Jest niezasadne, głupie, może obraża kogoś?
Ja nie znam włoskiego, z angielskim też słabo, ale mogę np. zrobić instalkę, gdzie będzie do wyboru angielski. Tyle z mojej strony, zbyt słabo znam język by z nimi pisać, ale pomysł popieram.
P.S. skoro zarzuciłeś pomysł to w czym problem, abyś sam z nimi rozmawiał na ten temat? :)
Wypadałoby by wasza praca nie poszła na darmo, bo robienie tylko do tej wersji, gdy będzie następna....Ja czekam aż główny animator Araven, tejże modyfikacji się w końcu wypowie, moje zdanie jest takie, że nie warto robić do przysłowiowej szuflady :D Z nimi spokojnie można i po angielsku się dogadać, nawet lepiej bo Włosi nie lubią jak kaleczy się ich język, oj nie lubią :)
Dodam banał :D , że każda inicjatywa gdy zbierze się gro osób i potrafią kosztem wolnego czasu coś przedsięwziąć powinna być jak najbardziej wyeksponowana na świat sceny totalwarowskiej...Bez względu czy ktoś musi popierać dane zmiany w modyfikacji, czy tez nie :) To tyle tytułem wyjaśnienia, zostawiam Was z tym, jako sympatyk serii Total Waru, życzę owocnej pracy...
bez odbioru :D