Skoro avatary ośmieszające Hitlera są zakazane za promowanie nazizmu to, analogicznie, zakaz pedałowania zakazany za promowanie homoseksualizmu. :D
Wersja do druku
Skoro avatary ośmieszające Hitlera są zakazane za promowanie nazizmu to, analogicznie, zakaz pedałowania zakazany za promowanie homoseksualizmu. :D
Propagowanie homoseksualizmu raczej nie jest zakazane prawnie. Czyż nie ? Pozostaje tylko kwestia tzw. 'dobrego smaku'. Ja np nie chciałbym zmuszać innych aby oglądali dwóch czarnych ludków w dosyć dwuznacznej sytuacji.
Poza tym taki avatar jest agresywny. Nie rozumiem kto miałby interes w jego wrzuceniu.
Narazie wstępny avek związany ze Stalkerem. Skończyłem "Zew Prypeci", za jakiś czas naskrobię coś o tej grze w odpowiednim temacie. :roll:
Oj niespokojny ze mnie czlowiek :lol: wciaz zmieniam te obrazki :lol: ;)
Kolejna zmiana :P Tym razem widać, że jestem na forum TW :D Opis pochodzi z intra NTW, chociaż do tej pory nie jestem pewny co do każdego słowa, ale mniejsza o to. Jeśli ktoś wie lepiej to proszę o zwrócenie mi uwagi ;] Opis przekracza ilość dozwolonych znaków, ale tak bardzo chciałem to mieć, że wpadłem na genialny pomysł zrobienia obrazka :D
No germinal - miesiąc rewolucyjny, tytuł filmu, tytuł książki........... 8-)
Podpis hmmmmm - chyba nie muszę pisać :)
Obrazek przy avatarze ma tytuł Tarleton vs Tavigton :D
Kiedyś miałem konto z nickiem KingCrimson (taki zepsuł :D muzyczny) Ale swego czasu forum katastrofę miało i 100% moich wypocin trafiło w elektroniczny niebyt .........
Hoho, Lena, znakomity avatar :P
Oo, dziękuję :) A już zastanawiałam się nad zmianą :)
Można sobie dać taki znak?
http://pl.wikipedia.org/w/index.php?tit ... 0314190353
Była omawiana ta kwestia nawet na tym przykładzie...