tia, krycie Palermo totalnie do tyłka. Inter też w pewnym momencie poszedł spać.
Wersja do druku
tia, krycie Palermo totalnie do tyłka. Inter też w pewnym momencie poszedł spać.
Hmm tak sobie patrze na wyniki i klikam na ligę Włoską i nagle coś mi się przypomina że ktos ostatnio sie tutaj śmiał że Napoli w doliczonym czasie gry 2 bramy walneła Milanowi i przez to Milan zremisował na wyjeździe no to chyba te Napoli takie złe nie jest jak przyjeżdża do Turynu i strzela 3 bramy XD
http://michalpol.blox.pl/2009/11/Hanba- ... skiej.html
For Milanos, bo ten lubi takie "kibicowskie" zajawki... zaraz napisze, ze to nie prawda, ze prowokacja itd ;)
Ja tam z Wawki powazam tylko kibiców Hutnika, bo to zgoda Narwi Ostrołęka :lol: Taki joke ;)
Milanos, wstyd, hańba, noobostwo. Tyle w tym temacie :roll:
Przecież Milanos jest za Jagą, a nie za ległą więc o co kaman ? tego chyba nie usprawiedliwi. Bo można mieć konflikt z działaczami, ale śmierć, to wiadomo - trochę szacunku by się przydało.
Aha to jakby byl za Jagą to by usprawiedliwiał? :roll:
Nie o to chodzi mRe... Milanos jest, powiedzmy oględnie za "polskim stylem kibicowania" i ogolnie wiekszoscia co sie z tym wiąze, i ciekawy jestem co o tym powie ;)
Jestem osobą wierzącą więc takie zachowanie potępiam bo mimo wszystko gość zmarł a każdemu szacunek po śmierci się należy nieważne kim był a co to wogóle ma do ogółu? Tam jest parę osób które nawet odwróciły się od postanowienia SKLW nie przyjmując do wiadomości że podano rękę ITI i zakończono proces więc to one wykorzystały. Ostatnio nawet były pewne plakaty w wawie z pewnymi zdjęciami osób i napisami typu uwaga zboczeniec itp do czego SKLW wogóle się nieprzyznało a nawet to potępiło więc powiem ci barsa że nie zawsze co sie wydarzy robią i popieraja to wszystkie frakcje itp bo nieraz widziałem jak ludzie kibicujący jednej drużynie będący w 2 różnych frakcjach potrafili się miedzy sobą lać jakby byli z 2 zupełnie innych drużyn np tnąc nawet kosą po plecach drugiemu co sam widziałem pare lat u mnie.
Edit a tak mi się przypomniało ITI w tych względach nie jest aniołkiem bo jak kilka miesięcy temu poproszono zarząd o minutę ciszy dla jednego z zasłużonych kibiców Legii to ten cwel co zezwala na takie rzeczy wyśmiał SKLW i powiedział żeby o tym zapomnieli , w inncyh klubach normalnie jak zarząd jest o taką rzecz poproszony to niema problemu.
i co do relacji to jak tkos chce przeczytać co i jk naprawde się tam satło to niech sobie tu poczyta http://www.legialive.pl/mecz/441/relacja_z_trybun
No pewnie juz to przerabialismy, dziennikarska wersja jest blee a "kibicowska" prawdziwa ;)
Nie mieszkajac w Wawce jakos tak bylem za Legią(i Stomilem swego czasu), nie wiem w sumie dlaczego, moze dlatego, ze w Ostrolęce ludzie do Legii maja sentyment(prócz "ultrasów" :lol: Narwi Ostrołęka, no i HID-u ;)) ale po ponad roku mieszkania w Wawce juz wieksza sympatie mam do Polonii(i Hutnika, za ich "doping" na skrzyzowaniu pod Wilenskim :lol: ), nawet nie wiem dlaczego ale Legia kojarzy mi sie z najgorszą chołotą, mam nadzieje, ze nikogo nie urazam tym, ale cóz takie odczucia po roku mieszkania w Wawce. Choc i jak przy konwiktorskiej jechalem to napytanie dziewczyny:"kto gra", odpowiedzialem: "jakies patalachy z innymi patalachami", ale to juz kibiców nie dotyczylo, tylko "zawdoników"... choc wtedy sie pomylilem, byl mecz rugby, zaluje, ze nie poszedlem :(
Aaaa sympatycy Juve... co znów ta sama bajka? "Ten rok jest nasz"... a Inter znów na majstra :P
Jasne tylko co miał Wejhert do Legii? A gó*** to była prowokacja właściciela, który chciał sprowokować kibiców do głupiego zachowania i to niestety uzyskał, bo niestety zachowali się po buracku, ale z drugiej strony skoro tak go kochał to czemu w TVN prezenterzy nie ogłaszali żałoby etc? Bo miał zamiar sprowokować kibiców i to mu się udało.Cytat:
Przecież Milanos jest za Jagą, a nie za ległą więc o co kaman ? tego chyba nie usprawiedliwi. Bo można mieć konflikt z działaczami, ale śmierć, to wiadomo - trochę szacunku by się przydało.
Chloerne przerzuty, tępić tylko. :DCytat:
ale po ponad roku mieszkania w Wawce juz wieksza sympatie mam do Polonii
Mi się Polonia kojarzy jak najgorzej - tchórze którzy odwagę mają przy przewadze 5-1 inaczej spier*** no i z konfidencją mi się kojarzą a tego w środowisko się nie wybacza. swoją szosą widzisz hołotę która kibicuje Legii w WWA bo zwyczajnie Legii jest więcej a Polonii nie ma, więc jak możesz nie widzieć? podkreślić HOŁOTĘ, nie cholote :DCytat:
, nawet nie wiem dlaczego ale Legia kojarzy mi sie z najgorszą chołotą, mam nadzieje, ze nikogo nie urazam tym, ale cóz takie odczucia po roku mieszkania w Wawce
oj żałuj tylko pytanie z Czechami czy Belgami, niestety tym pierwszym pogrzebaliśmy nasze szanse na grę w mistrzostwach ale i tak jest lepiej niż za czasów kiedy ja grałem w rugby :DCytat:
choc wtedy sie pomylilem, byl mecz rugby, zaluje, ze nie poszedlem :(
Staruch przegiął niemiłosiernie, odcinam się tego :roll: nigdy nie popierałem ITI, ale i tym bardziej takich przyśpiewek...
Niewiem czy to była prowokacja, nie byłem na meczu... ale to i tak go nie usprawiedliwia. Pewnie dostanie zakaz stadionowy i znowu dopingu na Łazienkowskiej nie będzie, ehh chora sytuacja :(
co do Juve to zatkało mnie :roll: nie pamiętam takiego meczu od 14 lat... może jednak dla Ferrary są to narazie za wysokie progi? niewiem