Niemiecki cud nad Wisłą... W tak krótkim czasie przed zakończeniem meczu... Szok
Wersja do druku
Niemiecki cud nad Wisłą... W tak krótkim czasie przed zakończeniem meczu... Szok
Świnie niemieckie... A już zacząłem świętować drugi Grunwald. Byliśmy dosłownie sekundę od zwycięstwa.
A Wawrzyniak to sabotażysta i zdrajca narodowej sprawy, zaprzedał się krzyżactwu, psiarczyk hitlerowski. Nie wierzę, że poślizgnął się przypadkowo ;D
Święta prawda. Ten facet w obronie to czyste samobójstwo-jak nie walnie samobója, to albo zrobi karnego albo dostanie czerwoną kartkę...albo obie te rzeczy naraz :DCytat:
Zamieszczone przez Marat
Co do meczu: nawet 2:2 to duży sukces, zważywszy na to, że ostatni remis, jaki z Niemcami udało się uciągnąć był 30 czy 29 lat temu. Oczywiście bardzo szkoda tej ostatniej akcji (btw, Wawrzyniak też nigdy mi się nie podobał w roli reprezentanta), niemniej Szkopki miały dużo dobrych szans, tylko że Szczęsny nie pozwalał piłce wpaść do bramki.
Nasza kadra więc, w przeciągu kilku dni uciągnęła dwa remisy z piłkarskimi potentatami w niemal optymalnych składach (może Meksyk to nie całkiem potentat, ale jak dla mnie w 15 albo 20 się mieści ; w kadrze Niemiec z istotnych zawodników nie widziałem tylko Schweinschteigera), czyli postęp jest. Duży.
Postęp jest ogromny. Ale kto o tym teraz myśli. :cry:
Wszystko to spisek ! haha Ale meczyk na prawdę dobry, mam nadzieje że na Euro się odegramy ;) I jakieś nadzieje są na dobrą grę polaków. A co do występu nowego nabytku reprezentacji hmm wg mnie b. dobrze ^^
Gdyby gral Adamiak Adam...
I Adamiakowa, przydałyby się jej rogale, bo Mierzejewski strasznie dzisiaj dośrodkowywał. Właściwie tylko ostatnia wrzutka, którą można potraktować jako strzał, miała szansę powodzenia.
A Ukraina dostaje 4:0 od Czechów :lol:
http://www.tvn24.pl/28377,1716489,0,1,p ... omosc.html co jest kurw :shock: flagi rozcinać trzeba było? nieh mnie ktoś kur strzeli bo sam nie wiem co widzę, raz to bym chyba wsadził w dupę tą kose dla ochroniaża który by mi to kazał a 2 dla tych cymbałów którzy na to sie zgodzili, przecież to jest profanacja barw narodowych :evil:
Przed meczem jak zobaczyłem skład to obstawiałem, że zawali ktoś z trójki Dudka - Głowacki - Wawrzyniak. Oprócz Dudki nie zawiedli mnie chłopaki. Tak samo byłem niespokojny, gdy Glik wchodził na boisko.
Duży niedosyt, ale chociaż dwa gole im wbiliśmy... Czapki z głów przed Szczęsnym.
Wawrzyniaka bym udusił wczoraj po meczu za ten ślizg. Już drugi raz tracimy bramkę z Niemcami w doliczonym czasie gry po głupim błędzie naszych bocznych obrońców. Sam mecz wczoraj był dobrym spotkaniem a Szczęsny to po prostu Magiczny Bramkarz to co on wczoraj wybronił to po prostu przechodzi ludzkie pojęcie. Po pierwszej połowie mogło już być z 5:0 po 30 minutach. Fabiański może marudzić ale w porównaniu do Szczęsnego to jest nikim. A i Perquis dobry mecz rozegrał co mnie pozytywnie zaskoczyło bo nie słyszałem o nim zbyt dobrych recenzji i spodziewałem się Polańskiego na bis a tu niespodzianka. Szkoda że Jelenia nie ma znowu w kadrze bo przydałby się w meczu Z Niemcami przy tych szybkich kontrach. Peszko sobie w ogóle nie radził powinien mieć w tym meczu 3 Bramki a nie strzelił żadnej.