Cytat:
To nie Szwed tylko Francuz Daniel Perquis.
A no to przepraszam. 8-)
Cytat:
Polacy zagrali dobrze zeby zremisowac z przeciwnikiem ktory przyjechal rozegrac...sparing ;) Dla nas to bylo wyzwanie a dla nich spacerek-i takie sa fakty.Ciekawym rezultatu tego meczu gdyby stawka byly punkty i awans 8-)
No jasne, ale takimi meczami można sobie wyrobić świadomość grania jak równy z równym z każdym; a na turniejach często nasz zespół wychodził osrany i tylko chłopaki asystowali próbując co grać na nogach sztywnych pod ciężarem presji; nie na luzie. Oby taki mecz dał kopniaka mentalnego grajkom, choć przecież patrząc obiektywnie w meczach o stawkę nie mamy nowicjuszy; bramkarza Arsenalu, grajków Borussi, mogę też tu zaliczyć gwiazdę wczorajszego meczu "Sławek nie zmarnuj"; może się chłopina ogranie i nie będzie sam na sam kończył na galaretowatych nogach. Doszli do kadry też różnej maści "obywatele- piłkarze" co przecież też coś za granicą grają i to o punkty!
Cytat:
Nie zapominajmy tylko, że tamte mecze to były spotkania turniejowe, a tutaj to tylko mecz towarzyski.
No spoko, ale i kadra się też zmieniła nieco; nie podzielam dziwkarskiego traktowania obywatelstwa ale taki Boenich czy ten Francuz mogliby faktycznie dać jakość w tyłach obronnych naszej repry.
Cytat:
Fakt, zapomniałem o Özilu i Khedirze. Neuera natomiast bym nie przeceniał-nie stanowi tak o wartości drużyny jak w latach minionych Kahn czy choćby Lehmann.
Hmm, Lehmann na dobrą sprawę dobry miał sezon w 2006r w Arsenalu co przełożyło się na grę na MŚ. Poza tym to raczej średniak; co do Oliego no to legenda Bayernu i repry - z resztą jego gra na mś w 2002 ( poza finałem ) świetna; no i Bayern wtedy ostro cisnął w LM ( finał LM z Valencia i karniaki w 2001 ). Trochę nie ta liga jak na razie ale Neuer być może pójdzie w ślady; póki co zmienił klub na Bayern ;)
Cytat:
Dzieki pzpn mamy najgorszych "kibicow"-piknikow na swiecie no i prostakow.Karta Kibica miala byc swego rodzaju legitymacja rozrozniajaca latowskich kibicow od kiboli...no i roznica byla widoczna wczoraj az bardzo :lol: Zero dopingu,gwizdy w trakcie hymnu i brak zaangazowania podczas meczu-Gdanskowi gratulujemy publiki :lol: :?
Też to zauważyłem. Ożywili się nieco jak gola Lewy walnął. Tak to smętnie przez cały mecz. :roll: