Jest może jakiś mod z nowymi animacjami jeżdżenia konno? Kawalerzyści się tak śmiesznie gibają do przodu. Dało by się taki mod zaimplementować do innych modów ( Oim , Third age)?
Wersja do druku
Jest może jakiś mod z nowymi animacjami jeżdżenia konno? Kawalerzyści się tak śmiesznie gibają do przodu. Dało by się taki mod zaimplementować do innych modów ( Oim , Third age)?
poszukuje mod który ulepszałby podstawową "wielką kampanie" jakaś muzyka, więcej jednostek, jakaś fabuła też by nie zaszkodziła.
Do której części dokładnie? Jeśli do Medieval 2, to Bellum Crucis lub Kingdom Grand Campaign mod.
Jeszcze Eras Total Conquest, o nową muzykę wzbogacony co prawda nieznacznie ale podczas kampanii czuć tą nową, lepszą jakość rozgrywki.
Siema mam pytanko czy jest jakiś mod który przenosi nas do Tamriel (Czyli świata The Elder Scrolls) . Bardzo chciałbym zrobić z gromowładnych , bądź Argonii imperium . Albo potoczyć wojnę Aldmerskim dominium przeciwko Cesarskim i dostać te upragnione Hammerfell .
A tak zapytam z ciekawości : których wolicie .
Cesarscy czy gromowładni
Aldmerskie dominum czy Cesarscy
Hammerfell czy gromowładni ( po tym jakby wygrali z cesarskimi )
Gromowładni ( tak samo jak u góry ) czy Argonia .
Modyfikacje o Tamriel są robione. Radzę śledzić mod Morrowind Total War.
słyszałem o tym , jest też Tamriel Total war w produkcji (lecz nigdzie nie mogę znaleźć linka )
viewtopic.php?f=19&t=13647 Ale nie wiąż z tym większej nadziei projekt jest zawieszony
Zwłaszcza, że twórca moda ostatni raz na forum był w zeszłym roku, pomysł miał dobry ale wymagałoby to dużych umiejętności i świetnej ekipy.