Racja nie zauważyłem. Dla mnie jest to jak już pisałem pozytywny aspekt utworu.Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
Wersja do druku
Racja nie zauważyłem. Dla mnie jest to jak już pisałem pozytywny aspekt utworu.Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
A ja tam Megadeth nie lubie i nie trawie, wlasciwie nigdy nie lubilem i nie trawilem. Wole Testament, Slayera Albo stara sepulture. Mustaine to typ kolesia ktory kurewsko mnie drazni zarowno wokalnie, wizualnie i i muzycznie.
Swoją drogą zapoznałem się z NOLĄ lepiej. No i pierwsza część płyty mnie niczym nie przyciąga, całkowicie niczym, fajnie leci ale żaden wałek niczym dla mnie się nie wyróżnia i nie przyciąga uwagi. Natomiast druga część płyty (od Jail) to majstersztyk, bez słabej sekundy ;)
Śmiesz twierdzić, że Temptation's Wings, Lifer, albo Eyes of the South nie są genialne?
O ja pierdolę :D
Tak, twierdzę tak gdyż nie wchodzą mi te wałki do głowy, niczym się nie wyróżniają ;) jeszcze popróbuje aczkolwiek narazie to głównie dla mnie tylko druga część płyty.
Ja dlugo sie do Megadeth przekonywalem ale do samego rudego to chyba nigdy sie nie przekonam... Koles rzeczywisice jest wkurwiajacyCytat:
A ja tam Megadeth nie lubie i nie trawie, wlasciwie nigdy nie lubilem i nie trawilem. Wole Testament, Slayera Albo stara sepulture. Mustaine to typ kolesia ktory kurewsko mnie drazni zarowno wokalnie, wizualnie i i muzycznie.
Ja wlasnie przez tego czleka nie dam rady sluchac megadeth, dla mnie to typ przypomina zula co to gra zeby moc zakupic pare win. Moze to kogos obraza, ale naprawde ten fakt dyskwalifikuje go i jego zespol u mnie. Staralem sie sluchac tej kapeli wiele razy ale nie dam rady. Znacznie bardziej cenie anthrax, a zwlaszcza poboczny projekt polowy teh kapeli, mianowicie S.O.D. Zdecydowanie z trashu wole Sacred reich, merauder, corosion of conformity,flootsam and jetsam,gwar,M.O.D, i wiele, wiele innych. Te kapele mimo ze czesto nie sa zbyt szeroko znane sa absolutna klasa dla samych siebie(nie zawsze i nie wszystkie albumy, ale zawsze loja dobrze i na przyzwoitym poziomie).Cytat:
Ja dlugo sie do Megadeth przekonywalem ale do samego rudego to chyba nigdy sie nie przekonam... Koles rzeczywisice jest wkurwiajacy
COC to nie thrashowa kapela :roll:Cytat:
Zamieszczone przez discpline83
Gwar to również nie thrash metal tylko heavy/glam ;)
Ale zespół swoją drogą jest klasą samą dla siebie.
Z coc do konca sie nie zgodze bo maja wiele elmentow trashowycha gwar to nie do konca heavy moze bardziej by pasowalo do tych kapel okreslenie crossover? Sam nie wiem. Co nie zmienia faktu ze sa naprawde konkretnymi kapelami. Zreszta jest jeszcze masa innych kapel z pogranicza trashu chocby dirty rotten imbecyles.