-
Gajusz Mariusz - użytkownik starszej daty. ;D Rok temu wpadł na forum w poszukiwaniu informacji o Rome 2 (dobrze mówie?) aż w końcu postanowił zostać po zobaczeniu rozmów o północy. :) Spartanin, uwielbia Leonidasa i 300, pacjent dr. Konrada, razem uciekaliśmy przed zastrzykami w psychiatryku. Ogólnie chyba maniak starożytności i ceni sobie historyczność. Agora wciągnęła go w swe okrutne łapska gdzie wdał się w kilka sporów ale kto się tam nie wdaje. Z tego co zauważyłem posiada sporą wiedzę o uzbrojeniu XX-wiecznym. CZEKAM AŻ USTAWI SOBIE SEANA BEANA W AVATARZE JAK OBIECAŁ!
-
Lwie Serce. Gracz Rome Total War i Medieval II Total War na modyfikacjach :)
Prawie 3 lata temu dołączył do stałej ekipy bywalców orga, zasłużony i aktywny moderator globalny oraz recenzent modyfikacji. Lubi historię oraz wojskowość okresu od starożytności do XIX wieku. Zapalony fan Władcy Pierścieni oraz Gondoru i Rohanu (i tak Isengard lepszy - https://www.youtube.com/watch?v=rEe1XtP-gfQ :mrgreen: )
Jak dla mnie spoko użytkownik, nie wdaje się w kłótnie, a przynajmniej się stara. Ciekawie się z nim dyskutuje i raczej nie mam z nim zwady (tak myślę :mrgreen: )
-
Arroyo
aktywny user, lubi uniwersum hirołsy;D oraz warhammera , wielbiciel karceru, członek Chorągwi Rycerskiej
spoko użyszkodnik heueehueheueh
-
Kółko wzajemnej adoracji widzę znów działa. A liczyłem że umrze śmiercią naturalną. :P
-
Pampa
szybko dotarł do urzędu moderatora globalnego, wywodzi się z Agory, ma słabego kompa w podpisie niż mój lapek, ogólnie zatwardziały przeciwnik multiplayer
Presidetne
Mój forumowy idol w trolowaniu oraz mistrz dobrego humoru :mrgreen:
Jest po prostu najlepszy i tyle, nie mam nic do dodania
ale zmiany nicku mu nie wybacze :C
-
Wald - człowiek, który fascynację Niemcami łączy z dobrym humorem na czacie. Dobry grafik, z tego co wiem, wywodzi się z uniwersum Mount & Blade. Zwolennik armii typu zachodnioeuropejskiego.
-
adriankowaty - zatwardziały dyskutant, podnosi aktywność na czacie, potrafi zabłysnąć wiedzą historyczną. Jest aseksualnym ascetą-ateistą-abstynentem. Miewa problemy z bratem. Jest w połowie Niemcem, co często ukazuje korzystając z szatańskiego języka. Ogółem da się go znieść, choć jest to trudne :P
-
PanzerKampfWagen zwanyCzołgusie
lubi rap a z tego co pacze czasami to 2paca, należy do wielbicieli Szona Bina - niestety
lubię tego użyszkodnika - nie jest pażdziochową mendą;D
-
Presidente
Fan Tropico, codziennie dobre suchary, gdzie wreszcie woda się przydaje :mrgreen: Lub zespół Zacier.
Członek ekipy czatu orga, ogółem dobry użyszkodnik huehuehuehuehueuh
-
Arroyo
Wielbiciel sparaliżowanego, starego dziada siedzącego na złotym kiblu powstrzymującego morze kupy, które wywołali jego niby synowie. Lubi herosy i czerwone alarmy. Aktywny gracz multi. Zawsze siedzi na czacie. Lubuje się w niby Hiszpanach, którzy ze szczurami nie potrafią sobie rady dać.
Ogólnie spoko człowiek, którego lubię.