Na to nic nie poradzę. Mam 1.5 i patcha na dysku ale nie uśmiecha mi się upload :)
Wersja do druku
Na to nic nie poradzę. Mam 1.5 i patcha na dysku ale nie uśmiecha mi się upload :)
Pobrałem moda z takiej strony: http://www.g4g.it/2014/03/18/call-of...total-war-mod/ i zainstalowałem. I zastanawiam się czy się da zrobić tak jak z Third Age żeby podmienić nazwe moda z jakimś dodatkiem?
Tak jak najbardziej. w Instrukcji jest tylko jako przykład.
Przykładowo masz folder z modem i jego nazwe zmieniasz na americas a americas na amercicas org
Tylko nie zapomnij o patchu i fixach
Pobrałem wersje 1.5.1 to jest najnowsza?
Kurde. Sposób z zamianą nie zadziałał :( ale został jeszcze sposób z tym mod launcherem :D
Dobra dzięki kolega za podpowiedzi ale wybacz potrzebuje jeszcze jednej :D . Otóż mod jest bardzo ładnie wykonany stoczyłem kilka bitew tylko że niestety nie działa kampania.
Nie pisz posta pod postem. Pampa
Usuń plik map.rwm z katalogu base. W tym dziale jest bardzo dobra Instrukcja instalacji moda od Coolecki, trzymaj się jej a powinno działać.
Araven podałem mu już link wcześniej :)
Dzięki, ale nawet jak skorzystał z niej prawidłowo to bez usunięcia map.rwm kampania nie odpali. (O tym w Instrukcji też jest napisane).
Dziwne bo ja zwykle nie usuwam. Na tym modzie również nie usuwałem.
Dopiero od niedawna usuwam ale to szczegół raczej. Co ten plik wgl robi że psuje mody?
Ten plik nie psuje modów, wręcz przeciwnie.
Ale jak się coś w modzie zmienia (modyfikuje jakieś pliki) albo wgrywa np. poprawki zwykle trzeba go usunąć by gra zaktualizowała pliki. Bo bez jego usunięcia, mimo wgrania poprawek gra ich nie widzi, bo w map.rwm są zapisane stare pliki.
Jedna z obowiązkowych poprawek do tego moda, wymaga wymagała wrzucenia campaign_script i usunięcia map.rwm.
Dobra dzięki chłopy wszystko działa :D