Tylko mi nie mówcie że oznaczenie fińskich sił lotniczych to promowanie nazizmu bo to (...) i co się stanie jak sobie go dam w avatar?
Wersja do druku
Tylko mi nie mówcie że oznaczenie fińskich sił lotniczych to promowanie nazizmu bo to (...) i co się stanie jak sobie go dam w avatar?
Byłoby krucho...ostrzeżenie byś dostał
Za znak który nie ma nic wspólnego z Hitlerem ani z nazizmem... Jaka tu sprawiedliwość
To jest swastyka :/ Fińskie lotnictwo miało taki znak w czasie IIWW. Poczytaj trochę historii...
A powiedz, po co sobie wstawiać znak fińskiego lotnictwa, który wszystkim będzie się kojarzył z nazizmem ? ciężko uwierzyć, że jesteś fascynatem fińskiego lotnictwa.
Wiem że to swastyka. A pewnie byście łatwo uwierzyli że jestem nazistą a znak mi się podoba bo ma swój urok nie tylko dlatego że to swastyka
W sumie mnie to wali, można by się uprzeć, ze to przecież nie swastyka z czerwonej flagi itp.
Nie jest na czerwonej fladze i nie jest odwrócona o 45 stopni więc to nie swastyka nazistowska
Ale nei każdy o tym wie i wielu ludziom może się skojarzyć ;]Cytat:
Zamieszczone przez Romulus
To niech się najpierw dowiedzą a potem się odzywają ;) Może sobie wstawię tą swastykę i podpis "To nie jest nazistowska swastyka ponieważ nie jest na czerwonym tle i nie jest odwrócona o 45 stopni" hehe :)