Ale 2 połowę grał całkiem spoko; dostosował się do poziomu całej drużyny po prostu. Pierwsza połowa beznadziejna, druga - coś walczyli.
Wersja do druku
Ale 2 połowę grał całkiem spoko; dostosował się do poziomu całej drużyny po prostu. Pierwsza połowa beznadziejna, druga - coś walczyli.
2 celne strzały ;) Troszkę przymało, a wojskowi błędy cokolwiek dziwne robili w 1 połowie.
Zobaczymy co Internazionale Kraków pokaże ;)
No to pokazali - poziom polskiej ligi :lol: Można powiedzieć, że Wisła z piskiem opon zaczęła walkę w lidze europejskiej :lol: Bez kitu; oglądając ten mecz to tylko Melikson wydawał mi się kolesiem co potrafi coś ugrać, myśleć na boisku i jest przebojowy ( wszystkie akcje Wisły z jego wejść praktycznie - łącznie z bramką ). Reszta to dziadostwo i szmelc - wystarczający by grać w naszej ekstraklasie. Ciekawi mnie jak będzie z Fulham i mecze wyjazdowe :roll: Jak chcą grać 15 min w meczu i atakować to szkoda się nawet wygłupiać i się pojawiać w Europie; jak to Kowalczyk powiedział w LE się gra cały mecz w koncentracji a nie 10-15 min. Nie mają chłopaki argumentów; napastnik - ten Bidon ( Biton - czy jak się tam pisze ) z 5 m do bramki nie umie trafić. A to co Chaves wyprawiał; ten Utaka to tam go ruchał praktycznie każdą akcją. Może w Polsce się go boją bo jest taki wielki a tu go koleś ogrywał jak dziecko. Wawrzyniak na tle Chaveza ( choć inne pozycje ) wczoraj - kierowany przez Żewłakowa, zagrał świetny mecz :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Eutyches
Legia poza chaotyczną 1 połową grała później całkiem przyzwoicie i rozsądnie - spokojnie w obronie ( kilka zaledwie wejść PSV - Żewłakow tam dość czyścił ) w atakach nieco gorzej ale i rywal trochę lepszy, mimo, że w słabej formie; tak czy siak kreatywności i sprytu - czy po prostu wyszkolenia technicznego zawodnikom grającym w ekstraklasie brakuje od dawna.
Runev też go tak ogrywał w meczu Wisła- Lech i mógł spokojnie kilka bramek strzelić, tylko wisła miał szczęście, Lech grał na początku dużo lepiej od Wisły, ale w końcu Wisła zagrała 15 minut dobrze- wyszła na prowadzenie i mecz się zmienił, ale ogólnie wydaje się, że Wisła jest w słabej formie (to o meczu z Lechem).
Ps: Zawsze mnie ewkur... jak ktoś po jednym meczu pisze, że wie wszystko na temat polskiego futbolu, czy jakiegoś zawodnika, to skauci po kilkanaście meczów czasem oglądają, a internetowi eksperci po jednym wszystko wiedzą.
Jak po jednym? Przecież Wisła regularnie zbiera baty w pucharach - UEFA a teraz LE od ( chyba meczu z Lazio ) a co rok potwierdzają swoją dominację :lol:
Może mi ktoś wytłumaczyć jak to się dzieje, że zawodnicy Arsenalu lubią walić samobóje? :D Dzisiaj padły 2 samobóje (Song i Kościelny). To samobóje nr 4 czy 5 w tym sezonie (wliczam także pre-sezon).
bo Arsenal jest słaby ;)
Wiele klubów jest słabych, ale jakoś nie obierają za cel swojej bramki :mrgreen:
Ja tam jakoś pamiętam tylko samobója Jenkinsona, powiedz mi kto jeszcze strzelał :) mają troszkę peszka, w meczu masa sytuacji, bodajże 16 strzałów, ale jakoś nie wpadało, za to Blackburn 1 ładna bramka, jedna ze spalonego i 2 w prezencie od Arsenalu. Wynik na moje oko niesprawiedliwy bo Arsenal przeważał w całym meczu.
@odi.profanum
Dlaczego Real przegrywa z Barceloną?
Bo Real jest słaby ;)
dziękuję
Jenkinson rzeczywiście był :D jeden z lepszych samobójów ever :D
Dzisiaj Song i Kościelny...
A reszty nie pamiętam teraz :?
Real nie jest słaby. Real jest słabszy od Barcelony :P