Kadra dobra ale niech wyrzuci tego Polańskiego bo powiedział że nigdy nie zaśpiewa Mazurka ten SZWAB a teraz wielką ma miłość do POLSKI
A co powiecie na temat MAORA MELIKSONA?? ja zacznę że chociaż Żyd to przydałby się jako rozgrywający
Wersja do druku
Kadra dobra ale niech wyrzuci tego Polańskiego bo powiedział że nigdy nie zaśpiewa Mazurka ten SZWAB a teraz wielką ma miłość do POLSKI
A co powiecie na temat MAORA MELIKSONA?? ja zacznę że chociaż Żyd to przydałby się jako rozgrywający
Juz widze te nisamowicie merytoryczne posty w wykonaniu Kacprrka 8-)
Ja sie z kolei zastanawiam co tam robi ta ofiara Glowacki
Będzie przewodził naszej defensywie. Jakiś problem, faszyści? Przecież to są super Polacy.
Super potykający się Polacy o nierówności murawy...Szukający punktu zaczepienia w kosmicznym żywiole piłki nożnej. :lol: Ci którzy grają 90 minut, a nie do końcowego gwizdka sędziego, oni ostoja profesjonalizmu i zdrowego podejścia do uprawianego zawodu. :D To co Głowacki wyprawiał z Interem przez pierwsze 35 minut to masakra była, jego koledzy musieli wszystko nadrabiać, dobrze że im się udawało, co widać po wyniku, ci co oglądali to wiedzą o czym mówię :)Cytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
Nie ich wina, że takie boiska do dupy w całej Europie są :(Cytat:
Super potykający się Polacy o nierówności murawy..
Bo u nas się szybko strzela gole a dalej to taka zabawa z przeciwnikiem, polska tiki taka.Cytat:
Ci którzy grają 90 minut, a nie do końcowego gwizdka sędziego, oni ostoja profesjonalizmu i zdrowego podejścia do uprawianego zawodu. :D
Dryblował, główkował strzelał. 11/10 oficjalna nota.Cytat:
To co Głowacki wyprawiał z Interem przez pierwsze 35 minut to masakra była, jego koledzy musieli wszystko nadrabiać,
farcili.Cytat:
jego koledzy musieli wszystko nadrabiać, dobrze że im się udawało, co widać po wyniku, ci co oglądali to wiedzą o czym mówię :)
Manchester idzie jak huragan przez swoją grupę, od remisu do remisu. :lol: Ciekawy meczyk - 1sza połowa Real Ajax. Fajna brama Ronaldo - 7 podań. No i bramka Benzemy ( podanie przez pól boiska od Alonso i asysta Kaki ) 8-)
Ja sie z nim akurat zgadzam, jak mam już oglądać kogoś kto przegrywa, to naszych, a nie Niemców z odzysku.Cytat:
Zamieszczone przez voitek
dzis sobie obejrze BVB
W takim razie w jakim celu tak dba sie o polonie w Polsce? Po to zeby potem wypiac sie na tych ludzi twierdzac, ze nie sa PolakamiCytat:
Zamieszczone przez Piter
Jak wspomniał poprzednik, on sam nie uważa się za Polaka, tym bardziej ja go nigdy nie uznam za Polaka, nie ważne co zrobi, bo chce po prostu kasy, którą zarabia z reklam, które ja oglądam.Cytat:
Zamieszczone przez voitek
Sympatycy milicyjnego klubu mogą czuć się usatysfakcjonowani. Ich pogromcy sprawują się bardzo dobrze w LM i chociaż to mają na osłodę. Co do dzisiejszych spotkań...Cóż, milicjanci przegrywają z hukiem, co do Legii wszystko się może zdarzyć ;)