Wisełka płynie już 2 mecz z rzędu. Idą twardo przez swoją grupę; mam wrażenie, że rywalizacja Wisły w pucharach po raz kolejny przypomina ścieżkę zdrowia. No ale ja się nie znam i oceniam po jednym meczu :cry: Choć przed nami 2 połowa z Twente.
Wersja do druku
Wisełka płynie już 2 mecz z rzędu. Idą twardo przez swoją grupę; mam wrażenie, że rywalizacja Wisły w pucharach po raz kolejny przypomina ścieżkę zdrowia. No ale ja się nie znam i oceniam po jednym meczu :cry: Choć przed nami 2 połowa z Twente.
Cieszę się że moja ocena polskiej ligi jest trafna. Szacunek dla Legii- człowiek wraca z pracy i widzi trzy bramki, gra do końca, doping kibiców...Gratulacje. :D
Jak odi.profanum napisał, milicjanty idą w zaparte, będzie pobity rekord Amici Wronki z LE :lol:
Znaczy, chłopaki trzymają poziom. Nie szarżują zbytnio, po prostu lubia sobie dostać w jednym meczu 3 szczały, w następnym 4. Teraz idą po 5.
Oni po prostu tak lubią chyba dostawac od każdego e Europie.Cytat:
Jak odi.profanum napisał, milicjanty idą w zaparte, będzie pobity rekord Amici Wronki z LE
Przecież to jest normalna ocena. Nie wiem co musi się zmienić, by Wisła zaczęła robić sensowne transfery za grube pieniądze a nie pozbierać czarnuchów po 2 ligach i jakiś śmieci po ligach na Bałkanach i taką plejadą pajaców jechać na podbój Europy. Obecnie piłka to $. Bez tego ani rusz. No ale Wisełka twardo trwa przy swoim i od 2003r idą przez każdą fazę grupową gna jak wichura. Takie śmiecie to dobre na polską ligę.Cytat:
Cieszę się że moja ocena polskiej ligi jest trafna.
À propos Legii, a w zasadzie części jej wiernych sympatyków:
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html
Nie mają chłopaki litości. Dla siebie samych też, w końcu w stopę sobie i klubowi strzelili. Na mecz wyjazdowy pasowałby gustowny transparent z napisem "Legia - die Endlösung der Judenfrage", albo coś w ten deseń.
Jednak Legia wygrała, a wisła gra masakrycznie brzydki futbol + nie ma obrony, dużo farta w lidze i wygrane, baty w pucharach.
Ps: Ponoć w Izraelu Legie chwalono za dobrą oprawę :lol:
No Legia chce grać, choć nie umieją to coś próbują. Brawa za motywację i walkę. Wisła nawet tego nie ma.
Zastanawia mnie; jak to możliwe, że Wisa praktycznie jest murowanym faworytem do wygrania ligi a w Europie grają jak szmaciarze. Czy to nasza liga jest taka słaba ( pytanie retoryczne ) czy to PiSowscy sabotażyści podkładają na każdym kroku Wiśle nogę. Hmm, niesamowita sprawa, że Legia jakoś potrafi się zaprezentować a Wisła to jedynie lubi dostawać wpierd***.
Odpowiedź jest prosta: Wisła nie ma dobrej obrony, za to ma dobrych napadziorów, to wystarczy na kluby z polskiej niższej półki, bo i tak się boją atakować, a Wisła zawsze coś strzeli i wygra, a Legia ma mocną obronę, ale jak trzeba zrobić atak pozycyjny to są problemy ;)
Poza tym czy wisła jest murowanym faworytem? Na pewno nie ;) Lech gra dużo lepiej tylko brakuje mu jeszcze trochę szczęścia, a Legia może odpalić, bo ją na to stać, a Śląska też nie ma co skreślać, czy Polonii, która ma 1 pkt mniej niż wisła, że o Widzewie nie wspomnę, który według mnie o puchary powinien walczyć, a według naszych ekspertów o utrzymanie, zastanawiało mnie to bardzo skąd wzieli ten pomysł :)
Hehe ;) "Legia Dżihad", ładny plakat wywiesiliście legioniści. Mam nadzieję że wam dołożą odpowiednie kary, z wszelkimi możliwymi zakazami i ograniczeniami zbiorowymi włącznie. Innymi słowy - niech was udupią.
A za co mieliby dostać karę?
Cóż za inteligentne pytanie - z każdym coraz lepiej. Najpewniej za trzymanie prawej ręki w kieszeni... albo lewej?
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,titl ... caid=1d1e2
:D