-
Witam, przy instalacji podstawowej wersji Bellum Crucis 7 wszystko przebiega bez problemów, podobnie z bugfixem, jednak gdy próbuję zainstalować Megasubmod pojawia się błąd i instalacja nie działa. Sądzę że wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcjami (sprawdzałem czy na pewno dobry folder instalacji). Będę wdzięczny za pomoc jeśli wie ktoś o co może chodzić. Błąd: Error in action ExecuteAction
Error in action InstallSelectedFiles
couldn't open "C:/Users/user/AppData/Local/Temp/ijtmp_BA6F1585-4CC5-43C9-874B-22CD7F24E71B/installkit.exe": permission denied
while executing
"::installkit::base"
(procedure "::InstallJammer::actions::InstallSelectedFile s" line 94)
invoked from within
"::InstallJammer::actions::$component $this"
while executing
"$obj execute"
(procedure "::InstallJammer::ExecuteActions" line 69)
invoked from within
-
Wydaje mi się, że albo nie pobrało się poprawnie (sprawdź sumę kontrolną pliku z instalką, jest podana w pierwszym poście), albo nie masz uprawnień admina lub coś w ten deseń, bo pisze coś o braku dostępu do pliku. Ewentualnie za mało miejsca na C: ?
-
Miejsce na dysku jest, uprawnienia admina są, pobrane dobrze jest. Czy ktoś z was gra na Windowsie 10? program twierdzi że tryb zgodności pod win7 jest a na win10 nie może działać.
Okauje się że avast za bardzo troszczy się o bezpieczeństwo moich plików, dziękuję za pomoc
-
Gram na 10 BC7 z Megasubmodem i u mnie wszytko jest ok.
Sprawdź wszystko jeszcze raz.
-
3. Zmieniamy wpis w pliku BellumCrucis7.cfg "level = * trace" na "level = * error".
Jak mam to zmienić skoro w ten plik nie da się wejść? Wybaczcie, ale jestem zielony w tych sprawach. :confused:
/edit
Już wiem :D
-
Jakiś czas temu zarzuciłem temat rosyjskiego Bellum. https://www.youtube.com/watch?v=RFHR...lqxqfHACLHOT_4 Mam troszkę czasu i przy nim dłubię nad spolszczeniem. Dobra nowina, polska wersja w większości przypadków( plików) jest całkiem kompatybilna. Ręcznie zmieniam nazwy regionów ,cech postaci i misji szukając błędów w celu wyeliminowania crashów. Coś z tego będzie!!! Jakby coś dam wam link do zassania torrenta.
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5098059 Wieczorami udostępniam pobieranie za dużo osób nie ma, a nie znalazłem alternatywnego linku.
-
Ale co Ty zmieniasz skoro mamy spolszczenie gotowe?
-
To zainstaluj spolszczenie na tą wersję i gra ci nie odpali. Musiałem w logach szukać błędu. W tym ruskim regiony są trochę pozmieniane np. Bułgarzy NadWoł. mają dotakowe miasto Kazań którego w naszej wersji nie ma. Sam spróbuj bo wiesz jak to sie robi. Po testuj. Chętnie wysłucham Twojej opinii co tu jeszcze można pozmieniać.
-
Podeślij katalog text z ruskiej wersji :)
-
Witam, czy to normalne że na początku kampani w Polsce niemcy mają kamienne zamki ?