Ale się na męczyłem z jednym kolo wygrał po bólach ze mną 3:2 on Realem ja Dortmundem ale nie to mnie zdziwiło bo miał fuksa farciasz ale dziwne było to że zorientowałem się w 2 połowie że gra dziwnymi zawodnikami od kiedy w Realu jest Villa Rooney czy Messi ? To dlatego farciarz pewnie wygrał czy to jakiś cheat bo ja nie mogę grać swoim składem z Menadżera a też mam paru Brazylijczyków tam. Dziwna sprawa ?
PS. Chłopaki sorry ze mnie nie było dziś ale wszedłem z tego wszystkiego godzinę wcześniej i siedziałem do 20 widziałem ze Krzyżak dawał zaproszenie ale tradycyjnie za późno odklikałem.
Muszę jutro trochę pograć rankingowo bo widzę ze nierankingowa gra pozbawiona jest tych emocji choć z drugiej strony wtedy można pozwolić sobie na nieco więcej nonszalancji. Ale za miesiąc nie będę miał już neta nie wiem na jak długo więc muszę zadbać trochę o pozycję w rankingu bo mój bezpośredni kolega Voitek który gra dość podobnie widzę że mi nieźle odskoczył. ;)
PS. Krzyżak weź sobie załóż konto na EA to dołączysz do naszej paki w necie i będziemy mogli sobie rankingi porównywać. Fajna z tym zabawa bo widać jak kto się rozwija. Pozdro