DRI to naprawdę jeden z cudowniejszych wytworów gatunku jakim jest crossover thrash. Z tego gatunku polecę rownież Suicidal Tendencies, ale to raczej też okropnie znany zespół jest ;)
Wersja do druku
DRI to naprawdę jeden z cudowniejszych wytworów gatunku jakim jest crossover thrash. Z tego gatunku polecę rownież Suicidal Tendencies, ale to raczej też okropnie znany zespół jest ;)
Crossover thrash COC grało tylko na Technocracy. Później, na Blind był to już stoner metal z elementami thrashu, by później, na kolejnych albumach zupełnie go nie było.Także generalnie COC gra stoner metalCytat:
Zamieszczone przez discpline83
;)
Na razi odsłuchałem dwóch płyt: Countdown To Extinction I Rust In Peace czy jakoś tak ()tych z lat 1990 i 1992.Cytat:
Zamieszczone przez discpline83
Ta starsza mało mi się podobała, ale młodsz ma naprawdę klka świetnych kawałków, polecam.
Osobiście nie przepadam an za anthraxem, aniza SoaDem.
Samobojcze mysli, pewnie ze znam, to legendarna kapela cholernie chrakterystyczna zwalszcza w kwesti sekcjii rytmicznej i woklasity miko cyco czy jakos tak sie wza chyba?Cytat:
Ogolnie teraz ciezko uswiadczyc dobra kapelke.
Hmm nie wiem co COC gra teraz bo sluchalem ich jakis pare ladnych lat temu, i musze przyznac ze mieli troche wplywow trashowych, i ogolnie graja jeszcze oni? Zreszta z kornikami byl problem zeby ich sklasyfikowac mialem kumpla ktory mowil ze oni hardcore graja hehehe. Ale u niego hc byl i korn, i masa innych kapel ktore nie maily z tym nic wspolnego. Ciekawa mieszanka Trashu i wlasnie hardcore'u oraz innych stylow byl biohazard.Cytat:
Crossover thrash COC grało tylko na Technocracy. Później, na Blind był to już stoner metal z elementami thrashu, by później, na kolejnych albumach zupełnie go nie było.Także generalnie COC gra stoner metal
;)
http://www.youtube.com/watch?v=Bk7uf_6ZRV4
Tu nie chodziło o Soad tylko S.O.D. czyli Stormtroopers of Death.Cytat:
Zamieszczone przez Salvo
Suicidal jest w ogóle strasznie chwytliwym zespołem, szkoda, że już nie grają. Ich płytka s/t i Join the Army to takie cudeńka malutkie ;) a kawałek o Pepsi (nie piszę tej nazwy bo za ciężka do napisania dla mnie ;d) już w ogóle zamiata ;p
Ostatnio mi chyba słoń zszedł z ucha albo gust muzyczny wyrobił bo porzuciłem najtłisz i już cienkie zespoły mi się nie podobają a zamiast owych cienkich zespołów zacząłem słuchać porządnego metalu z lat 80dziesiątych o tym zaraz. Najpierw o Megadeth fajnie grają ale wokal który na początku mi się nawet podobał coraz bardziej mnie wnerwia i ostatecznie przestałem ich słuchać. Teraz słucham tak:
- Blind Guardian
- Manowar
- Judas Priest
- Slayer
- Vader
- Acid Drinkesr
- No i już nie tak stary ale nie mniej dobry System of a Down
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Vallhard
Tu się nie ma z czego śmiać, Manowar wymiata 8-) Rozumiem, że potrafią trochę śmiesznie wyglądać, ale starsze płyty to arcydzieła epickiego heavy. Aż sobie zapuszczę najlepszą - "Hail to England" \m/
http://2.bp.blogspot.com/_edDXclsnTd...0/manowar1.jpgCytat:
Zamieszczone przez Furvus
Czy aby na pewno? 8-)
Wiedziałem że ta fota się musi pojawić :lol: Dlatego napisałem, że "Rozumiem, że potrafią trochę śmiesznie wyglądać". Ale wygląd nie jest zbyt ważnym kryterium przy słuchaniu muzyki, jeśli w ogóle ma jakieś znaczenie ;)