Przepraszam jeśli Cię to tak bardzo oburzyło.
Wiesz może chciałem się tylko dla pewności dopytać,bo miałem już z tą grą wiele dziwnych sytuacji. Jeszcze raz bardzo przepraszam za tę absurdalne pytanie.
Wersja do druku
Przepraszam jeśli Cię to tak bardzo oburzyło.
Wiesz może chciałem się tylko dla pewności dopytać,bo miałem już z tą grą wiele dziwnych sytuacji. Jeszcze raz bardzo przepraszam za tę absurdalne pytanie.
a co myślisz że jakbyś stracił to by wyskoczyło okienko "przegrałeś"? :P
Nie.Myślałem,że muszę trzymać te regiony cały czas.
Zapytaj się coś na forum a potem wszechwiedzący rzucą ci się do gardła...
jak empire działa na sterownikach nvidii 197.45?? Bo miałem 196 czy coś takiego niedawno i Empire mi tak świrowało, że to się filozofom nie śniło
Ktoś pisał że musiał podkręcać Athlona 6000+ z 3,0 na 3,2Ghz. Mam dokładnie taki sam procesor, RAMu tyle samo, i gra nie zatnie się nawet na chwilę na najwyższych ustawieniach. Sporadycznie zdarzą się lagi na mapie kampanii, ale to nie od sprzętu zależne. W mojej sytuacji to jednak karta jest najistotniejsza, mowa o HD4890;)
Pozdrawiam.
Witam.Mam pytanko, czy po przejściu kampanii ,,Droga Ku Niepodległości" kraje Amerykańskie będą dostępne w Wielkiej Kampani???
@@@Witam ponownie.Mam kolejne pytanko, czy ktoś mógłby mi podać nazwę/link do tego modu co dodaje wszystkie kraje (chodzi bodaj o startpos)???
///Prosiłbym też o podanie nazwy/linku do startpos editora.
Nie zagrasz Stanami w Wielkiej Kampanii.Cytat:
Zamieszczone przez Lakis
Jak to nie? A ostatni rozdzial "Drogi..." to nie jest przypadkiem wielka kampania dla USA?
Ale koledze chodziło o grę na mapie światowej tej dużej z Europą,Ameryką i Indiami.
No przecież w epilogu "Drogi do niepodległości" jest właśnie taka kampania.