Wyjerzdżam 11.08 do 18.08
Brytania 36 szybko idzie wiec zrobi - Markus
i mko25 jak dojdzie to prosze Domena o zrobienie
reszta raczej nie dojdzie lub w Kingdoms sojusznikow też nie ma więc jak cos to prosze cierpliwie czekać
Wersja do druku
Wyjerzdżam 11.08 do 18.08
Brytania 36 szybko idzie wiec zrobi - Markus
i mko25 jak dojdzie to prosze Domena o zrobienie
reszta raczej nie dojdzie lub w Kingdoms sojusznikow też nie ma więc jak cos to prosze cierpliwie czekać
Nie zgubiłeś przypadkiem dwójki przed piątką jak to pisałeś :?: A może do 5 sierpnia 2013 :?: :PCytat:
Zamieszczone przez Mariooooo
Oj tam, to nawet by dobre było, bo bym zdążył bezproblemowo skończyć wszystkie moje KO w których go zastąpiłem. :D
Dzisiaj jadę na kolejny obóz sportowy więc nie będzie mnie prawdopodobnie do następnej niedzieli(nie mam pojęcia ile ten będzie trwał).
viewforum.php?f=463
Tutaj jest luz więc Domen może zrobić za mnie kolejkę albo gracze poczekają
viewforum.php?f=415
Tutaj dostałem już Polskę w tragicznym stanie więc jakby nie została zniszczona do kolejnej tury to prosiłbym Mg by zrobił za mnie ruch. Z tego MKO raczej nie da się już nic polakami wyciągnąć.
Jestem już w domu więc dziękuje wszystkim moim zastępcom za robienie tur i już biorę się za zaległe Kingdomsy
Ajm baek. Od teraz wszystkie turki z powrotem do Mefista proszę.
Nie będzie mnie od 23 do 6.
Proszę o zrobienie tur;
k44-adi
krucjata X i XI-adi
MKO 24,25-adi
WKO 32-Marat
brytania 40-adi
MKO 27-Andzia
Nie będzie mnie od 23.08 do 06.09
Proszę o zrobienie za mnie tur.
k43-adi
k44-adi
k45-adi
Krucjata XI-adi
MKO24-adi
MKO25-Markus
MKO26-Ktoś z bloku
MKO27-adi
Po hasło do mg.
Jeśli ktoś chciałby zastępować Sabala (Litwa) w Krzyżakach 43 do jego powrotu, to pisać do mnie na PW.
Bo Adi gra też Polską w tej KO, a szykuje się jakaś wojna i niektórzy mają zastrzeżenia co do robienia tur za te 2 frakcje przez 1 gracza.
Tak gwoli ścisłości jeśli dla kogoś "parę tur" to jedna tura, to o nic więcej się nie pytam....