TO Ci powinno pomóc ;)
Wersja do druku
TO Ci powinno pomóc ;)
kuroi
dzięki:D następnym razem napisze od razu do Ciebie bo zawsze Ty mi odpowiadasz jak mam problem lub pytanie.thx
Po prostu sprawdzam, czy już czegoś na dany temat nie było na forum, spora cześć pytań/zagadnień się już pojawiała :) Tak jak tu, pomyślałem, że taki poradnik być powinien. Patrzę na kuźnię - O kurka! Jest! :PCytat:
Zamieszczone przez rafa704
Gram Macedonią. Stoję przy moście niedaleko Patavium. Atakują mnie Galowie. Ja ustawiam się koło mostu i na nich czekam, a Oni czekają na drugim brzegu. Czas mija, a Oni przegrywają. WTF??
Gram na poziomie h/m.
najwyraźniej AI jest na tyle mądre, by nie szarżować wąskim mostem na gotowych do walki pikinierów :)Cytat:
Zamieszczone przez sefko1
W to akurat nie wierzę, bo:
1) Komp nie jest na tyle inteligentny.
2) Nie atakuje nawet jak odejdę od mostu.
3) Nie sądzę, żeby miał zaprogramowaną porażkę, a tym kończy się bezczynność.
Edit:
4) Obok jest bród i tez nie próbuje przez niego przechodzić.
Widocznie jakiś bug, takie rzeczy się zdarzają. :P
ludzie mam do was pytania czego miasta srodziemnomorskie zawsze maja wielu mieszkancow a inne maja czasem mniej niz 1000 wy macie cos takiego
Tak. Miasta nad morzem są z reguły bogatsze.
Muszę napisać bo mam problem.
Gram Juliuszami i zdobyłem juz całą Galię, teraz została jedna prowincja Hiszpanii, poza tym prowadzę jeszcze wojnę z Kartaginą. I teraz gdy mam już taką ilość armii nie radzę sobie z finansami dochodziło że miałem nawet 50k złota, a teraz ledwo co mi starcza pod koniec tury na jakieś budowy, chodzi o to że coraz więcej miast jest na minusie, gdy patrzę w informacje o wiosce wynika to z tego że jest korupcja, oraz za utrzymania wojska. Nie mogę sobie z tym poradzic, co robić?