Witam, własnie zainstalowałem SS 6.3 i wnerwiłem się już po zobaczeniu Custom Battle.
Otóż włączyłem bitwę i doznałem szoku, nie z powodu textur, ale z tego że kontrolowanie ruchów na polu bitwy jest tak (przepraszam ale tak to muszę nazwać) "z*ebane.
Nie wiem o co chodzi. Gdy chcę kliknąć na oddział, on nie jest uaktywniany na zielono, dopiero jak zaznaczyłem go (i to z trudem) kwadratem (przytrzymałem LPM i naciągnałem kwadrat) dopiero wtedy się udało. Ale co z tego jeśli abym zaatakował wroga należy kliknąć ok. 10 metrów nad wrogim oddziałem ?! Nie mogę wogóle wybrać zadnej opcji na pasku u dołu. Kiedy kursor nań kieruję wówczas on przybiera postać strzałki w dół i tak jakbym nakierował na krawędź ekranu kamera mi się przesuwa.
Kiedy daję Esc i chcę wyjść z bitwy nie mogę nic kliknąć, nic nie działa i musze cholera czekać na zakonczenie bitwy.
Proszę, pomóżcie, zaserwujcie mi jakiś link do konkretnego Hotfixa lub chociaż jakos powiedzcie w jakich opcjach pogrzebać . Nie znam się na takich rzeczach a bardzo chciałbym sobie pograć bez takich durnych błędów. Opcji w grze nie mam ustawionych na najwyższe ale mam dobrego kompa.